Kesätyö: Siivoojia Tornioon
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020
Kiinnostaisiko sinua kesätyö missä ei tarvitse istua paikoillaan ja kuntokin kohoaa työn ohessa? Etsimme nyt Tornioon
 
SIIVOOJIA
Mitä kesätyösi siivoustehtävissä pitää sisällään?
Me coorilaiset huolehdimme oppilaitosten, toimistojen ja teollisuuskiinteistöiden siisteydestä ja puhtaudesta. Kohteissa työskennellään joko yksin tai osana isompaa tiimiä. 
 
Työ on itsenäistä ja tehtävät sisältävät mm. lattiapintojen ja tasojen puhdistusta, saniteetti- ja keittiötilojen puhdistamista, jätteistä huolehtimista, ikkunanpesua ja peruspesutehtäviä. Siivoojan työ on myös asiakaspalvelua, sillä kohtaat työssäsi asiakkaita päivittäin.
 
Työvuorot sijoittuvat vaihdellen kaikille viikonpäiville kello 6-21 välille. Työsuhteet ovat tarvittaessa töihin kutsuttavia ja työt alkavat touko- tai kesäkuussa. 
 
Mitä odotamme kesätyöntekijöiltämme?
Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivoustöistä. Tärkeintä on kuitenkin, että olet iloinen asiakaspalvelija ja tartut reippaasti töihisi. Tarvitset töissä hyvää suomen kielen taitoa.
 
Miten ja milloin hakea kesätyöntekijäksi?
Me odotamme jo hakemustasi, ja voit tehdä sen vaikka heti nettisivuillamme! Kesätyöhakumme on avoinna 15.3. saakka, mutta luemme hakemuksia jo hakuaikana.  Kerrothan hakemuksessasi minkä ajanjakson voisit työskennellä sekä työskentelyalueesi.
 
 Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 7-15 palvelupäällikkö Ilpo Isomäki p. 040 301 3606.
 
Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2020- kampanjassa.
 
Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme somessa! Löydät meidät Instagramista (coor_suomi) ja Facebookista (Coor Finland).
 
 

 
 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot