(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Siivoojia Tampereelle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020
Kiinnostaisiko sinua kesätyö missä ei tarvitse istua paikoillaan ja kuntokin kohoaa työn ohessa? Etsimme nyt Tampereen asiakaskohteisiimme   SIIVOOJIA   Mitä kesätyösi siivoustehtävissä pitää sisällään?
Me coorilaiset huolehdimme oppilaitosten, toimistojen ja teollisuuskiinteistöiden siisteydestä ja puhtaudesta. Asiakaskohteemme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Tampereella. Kohteissa työskennellään joko yksin tai osana isompaa tiimiä.    Työ on itsenäistä ja tehtävät sisältävät mm. lattiapintojen ja tasojen puhdistusta, saniteetti- ja keittiötilojen puhdistamista, jätteistä huolehtimista, ikkunanpesua ja peruspesutehtäviä. Siivoojan työ on myös asiakaspalvelua, sillä kohtaat työssäsi asiakkaita päivittäin.   Työajat vaihtelevat asiakaskohteista riippuen, osassa kohteita työt aloitetaan aamuisin jo ennen kuutta ja toisissa työskennellään iltaisin. Työsuhteet ovat kokoaikaisia ja työt alkavat touko- tai kesäkuussa.    Mitä odotamme kesätyöntekijöiltämme?
Sinun ei tarvitse välttämättä olla valmis tekijä, vaikka on hienoa, jos olet aikaisemminkin tehnyt siivoustöitä ja sinulla on esimerkiksi Työturvallisuuskortti. Tärkeintä on, että olet iloinen asiakaspalvelija ja tartut reippaasti töihisi. B-ajokortti katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätön.   Miten ja milloin voit hakea kesätöihin?
Me odotamme jo hakemustasi, ja voit tehdä sen vaikka heti nettisivuillamme! Kesätyöhakumme on avoinna 15.3. saakka, mutta luemme hakemuksia jo hakuaikana.    Kerrothan hakemuksessasi minkä ajanjakson voisit työskennellä.   Lisätietoja tehtävästä antavat sinulle arkisin 10-15 palvelupäällikkö Pirjo Vesa p.050 911 0819 ja palveluesimies Elina Ollinpoika p.050 595 3042.   Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2020- kampanjassa.   Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme somessa! Löydät meidät Instagramista (coor_suomi) ja Facebookista (Coor Finland).    Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 8 800 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 970 miljoonaa euroa.