Kesätyö: Siivoojia pääkaupunkiseudulle
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Etsitkö kesätyöpaikkaa, missä tienistin lisäksi pääsee kohottamaan kuntoa ja pois työpöydän äärestä? Jatka lukemista, sillä etsimme nyt pääkaupunkiseudun kohteisiin kesälle 2021 

SIIVOOJIA

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle määräaikaisen kesätyön siivouksen tehtävien parissa. Pääkaupunkiseudulla viikkotunnit vaihtelevat tarvittaessa töihin kutsuttavasta  osa-aikaisen ja kokoaikaisen (37,5h) viikkotunnin välillä. Ilmoitathan hakemuksellasi millaiset tunnit sopisivat sinun kesäsuunnitelmiisi. Kesätyöt alkavat porrastetusti lomakauden alettua touko- kesä- ja heinäkuussa. Palkkaus siivouksen tehtäviin on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan. 

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtäviisi sekä mukavat työkaverit. 

Mitä työtehtäviisi siivouksessa kuuluu ja mitä odotamme sinulta?

Siivoojana tehtäviisi kuuluvat monipuoliset siivouksen tehtävät joihin kuuluvat esimerkiksi

  • imurointi
  • lattioiden puhdistus
  • WC tilojen siivous
  • pölyjen pyyhkiminen 
  • roskien vienti

Sinulla ei tarvitse olla välttämättä aikaisempaa työkokemusta siivouksen parista, mutta odotamme, että sinulla on hyvä asiakaspalveluasenne ja reipas ote työhön. Tarvitset kesätyötehtävissäsi joko hyvää suomen tai englannin kielen taitoa.  

Mitä seuraavaksi?
Coor on mukana Vastuullinen kesäduuni- kampanjassa ja sitoutunut noudattamaan kampanjan periaatteita. Käy lukemassa lisää siitä, miten periaatteet toteutuvat Coorilla käytännössä, sekä työtehtävistä nettisivuillamme osoitteessa  www.coor.fi  ja Coorin sometileiltä Instagramista (coor_suomi) ja Facebookista (Coor Finland). 

Täytä seuraavaksi hakemus nettisivuillamme ja hae kesätyöpaikkaa 21.3. mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja saatamme olla sinuun yhteydessä ennen hakuajan päättymistä. Muistathan kertoa hakemuksella millä ajanjaksolla voit työskennellä, millainen tuntimäärä sopisi sinun kesäsuunnitelmiisi sekä toivotun työskentelyalueen (Espoo, Helsinki tai Vantaa). 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot