Kesätyö: Siivoojia Oulun talousalueelle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsitkö kesätöitä Oulusta? Lue lisää sillä etsimme nyt iloisia
 
HOTELLISIIVOOJIA
 
kesäkaudelle Ouluun. Työt alkavat sopimuksen mukaan  touko- kesäkuussa ja jatkuvat heinäkuun loppuun asti. Työsuhteet ovat osa-aikaisia (15h/viikko) ja työvuorot ovat pääsääntöisesti klo 8-17 välillä sijoittuen kaikille viikonpäiville. Työpaikat sijaitsevat hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella.
 
Tehtävässä huolehdit hotellihuoneiden siivouksesta maineikkaissa hotelleissa. Työ tapahtuu nopeatempoisessa ja kansainvälisessä ympäristössä ja siksi odotamme sinulta tarkkuutta, kykyä toimia itsenäisesti annettujen ohjeiden mukaisesti ja suomen kielen taitoa. Aikaisempi kokemus kerrossiivouksesta on eduksesi, mutta tässä tehtävässä toivomme sinulta erityisesti reipasta ja iloista työotetta. Työ tehdään yhdessä kokeneemman työparin kanssa. Käytät suomea sujuvasti työkielenä ja kaikki muu kielitaito on eduksesi.
 
Tule viettämään kesää energisen ja kansainvälisen tiimin jäsenenä! Hae kesätyöpaikkaa täyttämällä hakemus viimeistään 15.3.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Reetta Alaniemi, p. 050 5210201 arkisin kello 9-14.
 
Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2020- kampanjassa.
 
Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme somessa! Löydät meidät Instagramista (coor_suomi) ja Facebookista (Coor Finland). 
 
Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 8 800 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 970 miljoonaa euroa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot