Kesätyö: Siivoojia Kuopioon
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Etsitkö kesätyöpaikkaa, missä tienistin lisäksi pääsee kohottamaan kuntoa ja pois työpöydän äärestä? Jos näin on, niin jatka lukemista, sillä etsimme nyt Kuopioon kesälle 2021

SIIVOOJIA

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle määräaikaisen kesätyön, missä viikkotunnit ovat 37,5h ja työvuorot pääsääntöisesti arkisin kello 6-14. Kesätyöt alkavat porrastetusti lomakauden alettua touko- ja kesäkuussa. Palkkaus siivouksen tehtäviin on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan. 

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtäviisi sekä mukavat työkaverit. 

Mitä työtehtäviisi siivouksessa kuuluu ja mitä odotamme sinulta?

Siivoojana tehtäviisi kuuluvat monipuoliset siivouksen tehtävät joihin kuuluvat esimerkiksi

  • imurointi
  • lattioiden puhdistus
  • WC tilojen siivous
  • pölyjen pyyhkiminen 
  • roskien vientiä

Kohteet ovat muun muassa toimistoja. 

Sinulla ei tarvitse olla välttämättä aikaisempaa työkokemusta siivouksen parista, mutta odotamme, että sinulla on hyvä asiakaspalveluasenne ja reipas ote työhön. Tässä kesätyöpaikassa tarvitset myös hyvää suomen kielen taitoa. 

Mitä seuraavaksi?
Coor on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoutunut noudattamaan kampanjan periaatteita. Käy lukemassa lisää siitä, miten periaatteet toteutuvat Coorilla käytännössä, sekä työtehtävistä nettisivuillamme osoitteessa  www.coor.fi/kesatyo ja Coorin sometileiltä Instagramista (coor_suomi) ja Facebookista (Coor Finland). 

Täytä seuraavaksi hakemus nettisivuillamme ja hae kesätyöpaikkaa 21.3. mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja saatamme olla sinuun yhteydessä ennen hakuajan päättymistä. Muistathan kertoa hakemuksella millä ajanjaksolla voit työskennellä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 12-14 palveluesimies Kirsi Venehsalo p. 040 301 4015. 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot