(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Siivoojia Kemi-Tornioon
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020
Haemme kesäkaudelle Kemi-Tornion talousalueelle   ULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ   Työsuhteet ovat määräaikaisia ja tarvittaessa töihin kutsuttavia. Työaika on yleensä arkisin klo 7-15.  Satunnaisesti voi myös olla viikonloppuvuoroja.   Mitä tehtäviisi kuuluu?
Tehtävässä huolehdit ulko- ja viheralueiden siisteydestä, leikkaat muun muassa nurmikoita ja pensaita, siivoat piha-alueita ja kitket rikkaruohoja. Sen lisäksi teet myös muita kiinteistöhuollon avustavia tehtäviä.    Mitä odotamme sinulta?
Odotamme sinulta 18 vuoden ikää, ajokorttia ja hyvää fyysistä kuntoa. Työntekijänä olet oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on hyvä suomen kielen taito sekä B-ajokortti.   Laskemme eduksesi kiinteistö-, LVI, sähkö- tai viheralan opinnot, aikaisemman kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä ja kokemuksen työkoneilla työskentelystä (esim. päältä - ajettavat ruohonleikkurit tai kiinteistötraktorit). Perehdytämme sinut tehtävään perusteellisesti.   Tule viettämään kesää mahtavan tiimin jäsenenä! Hae kesätyöpaikkaa täyttämällä hakemus viimeistään 15.3. mennessä. Luemme hakemuksia jo hakuaikana.   Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Ilpo Isomäki ilpo.isomaki@coor.com.   Coor on mukana Vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjassa.   Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).