(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Siivoojia Kemi-Tornioon
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020
Kiinnostaisiko sinua kesätyö missä ei tarvitse istua paikoillaan ja kuntokin kohoaa työn ohessa? Etsimme nyt Kemi-Tornioon   SIIVOOJIA   Mitä kesätyösi siivoustehtävissä pitää sisällään?
Me coorilaiset huolehdimme oppilaitosten, toimistojen ja teollisuuskiinteistöiden siisteydestä ja puhtaudesta. Useimpiin asiakaskohteisiimme on hyvät julkiset kulkuyhteydet. Kohteissa työskennellään joko yksin tai osana isompaa tiimiä.  Työ on itsenäistä ja tehtävät sisältävät mm. lattiapintojen ja tasojen puhdistusta, saniteetti- ja keittiötilojen puhdistamista, jätteistä huolehtimista, ikkunanpesua ja peruspesutehtäviä. Siivoojan työ on myös asiakaspalvelua, sillä kohtaat työssäsi asiakkaita päivittäin.   Työvuorot ovat pääsääntöisesti arkisin kello 6-14 ja työsuhteet ovat kokoaikaisia ja työt alkavat touko- tai kesäkuussa.    Mitä odotamme kesätyöntekijöiltämme?
Sinun ei tarvitse välttämättä olla valmis tekijä, vaikka on hienoa, jos olet aikaisemminkin tehnyt siivoustöitä ja sinulla on esimerkiksi Työturvallisuuskortti. Tärkeintä on, että olet iloinen asiakaspalvelija ja tartut reippaasti töihisi. Tarvitset töissä hyvää suomen kielen taitoa.   Miten ja milloin hakea kesätyöntekijäksi?
Me odotamme jo hakemustasi, ja voit tehdä sen vaikka heti nettisivuillamme! Kesätyöhakumme on avoinna 15.3. saakka, mutta luemme hakemuksia jo hakuaikana.  Kerrothan hakemuksessasi minkä ajanjakson voisit työskennellä sekä työskentelyalueesi.    Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Henrika Lohvansuu henrika.lohvansuu@coor.com.    Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2020- kampanjassa.   Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme somessa! Löydät meidät Instagramista (coor_suomi) ja Facebookista (Coor Finland).