(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Siivoojia Joensuuhun
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020
Kiinnostaisiko sinua kesätyö missä ei tarvitse istua paikoillaan ja kuntokin kohoaa työn ohessa? Etsimme nyt Joensuuhun kesälle 2020   SIIVOOJIA   Mitä kesätyösi siivoustehtävissä pitää sisällään? Siivoojana huolehdit pääsääntöisesti oppilaitosten ja toimistotilojen siisteydestä ja puhtaudesta. Työ on itsenäistä ja tehtävät sisältävät mm. lattiapintojen ja tasojen puhdistusta, saniteetti- ja keittiötilojen puhdistamista, jätteistä huolehtimista, ikkunanpesua ja peruspesutehtäviä.   Työsuhteet ovat koko- ja määräaikaisia ja työt alkavat touko- tai kesäkuussa. Työvuorot ovat arkisin kello 6-14.   Mitä odotamme kesätyöntekijöiltämme?
Sinun ei tarvitse välttämättä olla valmis tekijä, vaikka on hienoa, jos olet aikaisemminkin tehnyt siivoustöitä ja sinulla on esimerkiksi Työturvallisuuskortti. Tärkeintä on, että olet iloinen asiakaspalvelija ja tartut reippaasti töihisi.    Miten ja milloin voit hakea kesätöihin?
Me odotamme jo hakemustasi, ja voit tehdä sen vaikka heti nettisivuillamme! Kesätyöhakumme on avoinna 15.3. saakka, mutta luemme hakemuksia jo hakuaikana.    Kerrothan hakemuksessasi minkä ajanjakson voisit työskennellä.   Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Tuija Puustinen tuija.puustinen@coor.com.   Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2020- kampanjassa.   Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme somessa! Löydät meidät Instagramista (coor_suomi) ja Facebookista (Coor Finland).