Kesätyö: Siivoojia ja ulkoaluetyöntekijöitä Helsinkiin ja Espooseen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020
Haemme Hoas- asiakkuuteemme kesän ajaksi pääkaupunkiseudulle monipuolisiin tehtäviin
 
SIIVOOJIA JA ULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ
 
Työsuhteet ovat määrä- ja kokoaikaisia kesäloman sijaisuuksia. Työaika on yleensä arkisin klo 8-16.
 
Mitä tehtäviisi kuuluu?
Tehtävässä huolehdit opiskelija-asuntoloiden piha-alueiden ja rappukäytävien siisteydestä ja puhtaudesta. Työpäiviesi sisältö muovautuu kiinteistöjen palvelutarpeen mukaan, leikkaat esimerkiksi nurmikkoa, huolehdit pihojen ja jätekatosten puhtaanapidosta ja siivoat portaita, saunatiloja ja ulkovarastoja. 
 
Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja työpäivä aloitetaan joko Espoosta (Espoon keskus) tai Helsingistä (Malminkartano). Työsuhteet ovat pääsääntöisesti kokoaikaisia, ja työaika on yleensä arkisin klo 8-16. 
 
Mitä odotamme sinulta?
Odotamme sinulta 18 vuoden ikää, ajokorttia ja hyvää fyysistä kuntoa. Työntekijänä olet oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on hyvä suomen kielen taito sekä B-ajokortti.
 
Sinulla ei ole pakko olla aikaisempaa kokemusta kiinteistönhoidon ulkotöistä, mutta, laskemme eduksesi kiinteistö-, LVI, sähkö- tai viheralan opinnot, aikaisemman kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä ja kokemuksen työkoneilla työskentelystä (esim. päältä - ajettavat ruohonleikkurit tai kiinteistötraktorit). Perehdytämme sinut tehtävään perusteellisesti.
 
Tule viettämään kesää mahtavan tiimin jäsenenä! Hae kesätyöpaikkaa täyttämällä hakemus viimeistään 15.3. mennessä. Luemme hakemuksia jo hakuaikana.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Andrus Kalm andrus.kalm@coor.com.
 
Coor on mukana Vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjassa.
 
Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme somessa! Löydät meidät Instagramista (coor_suomi) ja Facebookista (Coor Finland).
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot