(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, siivooja
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Vietä kanssamme unohtumaton kesä, jota muistellaan lämmöllä pitkään!   

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimme nyt rohkeaan joukkoomme siivoojia kesätyöntekijöiksi Helsingin Kamppiin sekä Salmisaareen, Hanasaareen ja Vuosaareen. 

Mistä on ikimuistoinen kesä tehty? 

Siivoojan tehtävässä pääset tutustumaan ympäri Helsinkiä sijaitseviin tuotantolaitoksiimme tai Helsingin ytimessä Kampissa sijaitsevaan pääkonttorimme Sähkötaloon. Työskentelet omalla vastuualueellasi tuotanto- tai toimistotiloissa itsenäisenä siivoojana. Saat tehtävään huolellisen perehdytyksen ja tueksesi mahtavat työkaverit. Tärkeän työsi tulokset heijastuvat turvallisina ja siisteinä työtiloina sekä tyytyväisinä Helenin työntekijöinä.  

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta reipasta asennetta, vastuuntuntoisuutta, rehellisyyttä ja vähintään 16 vuoden ikää (osassa tiloissa edellytämme 18 vuoden ikää). Onhan sinulla myös oma-aloitteinen työskentelyote? Sinulla ei tarvitse olla vielä aikaisempaa työkokemusta, sillä tarjoamme mielellämme sinulle elämäsi ensimmäisen ikimuistoisen kesätyöpaikan. 

Toivomme sinusta tiimihenkistä, positiivista ja aktiivista työkaveria.  

Ikimuistoinen kesä rakentuu uuden oppimisesta ja kokeilemisesta, muiden heleniläisten kanssa verkostoitumisesta ja hauskanpidosta sekä itsensä haastamisesta. Ja mikä tärkeintä, pääset tekemään asiakkaidemme arjesta helpompaa ja mutkattomampaa. Viime vuoden kesätyöntekijät arvostivat erityisesti Helenin avointa ilmapiiriä, kannustavia työkavereita sekä vaihtelevia työtehtäviä. Huikeat 100 % kesätyökyselyymme vastanneista suosittelisi meitä työnantajana kokemuksensa perusteella. Olemme myös sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin. Voit siis luottaa siihen, että kesästäsi tulee antoisa säästä huolimatta.  

Kesätyöhön valitaan henkilöitä eri ajanjaksoille toukokuun ja syyskuun väliselle ajalle. Voit siis itse vaikuttaa jonkin verran kesätyösi ajankohtaan. Tehtävä on kokoaikainen päivätyö. 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 29.2.2020. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana. 

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä Helenillä Teija Tauriaiselta laittamalla sähköpostia osoitteeseen teija.tauriainen@helen.fi.  

Yhdistetään voimat!