(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ: Siivooja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2019

Miltä näyttävät sinun kesäunelmasi?

Onko haaveissasi reppureissu maailman ympäri tai kenties uusi kulkupeli? Odotatko innoissasi kesän festareita ja mökkireissuja, mutta matkakassa on vielä keräämättä? Vai unelmoitko enemmän itsesi ja työkokemuksesi kehittämisestä? Niin tai näin, kesä on parasta aikaa kartuttaa sekä arvokasta työkokemusta että kassaa unelmien toteuttamista varten! Sihti tarjoaa tänäkin kesänä useille innokkaille kesäduunareille töitä lukuisissa asiakasyrityksissämme.

Etsimme nyt tarkalla työotteella ja reippaalla asenteella varustettuja SIIVOOJIA erilaisiin siivoustehtäviin kesäkaudeksi 2019. Tehtäviä ovat esimerkiksi porrassiivous, laitossiivous ja koulusiivous. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta ei välttämätön. Pääasia on, että olet valmis käärimään hihat ja oppimaan uutta – kaikki työntekijät saavat perehdytyksen tehtäviinsä. Ajokortin ja hygieniapassin katsomme eduksi ja yrityskielenä on suomi, jonka myötä edellytämme hyvää suomen kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesäduunin ja mahdollisuuden kartuttaa työkokemustasi asiakasyrityksissämme. Työt alkavat viimeistään touko-kesäkuun aikana. Useille kauttamme työllistyneille kesätyöntekijöillemme on avautunut myös kesän jälkeen mahdollisuus jatkaa töitä esimerkiksi osa-aikaisena opintojen ohella.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Lisätietoja paikoista antaa Sanna Kovalainen p. 050 444 4425 tai sanna.kovalainen@sihti.fi ja Elvi Koistinen p. 050 444 4465 tai elvi.koistinen@sihti.fi.