(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Siivooja
Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019
Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy
Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy:ssä työskentelee noin 500 henkilöä ja liikevaihto on 20 miljoonaa euroa. Asiakaskohteita on yli 300 Päijät-Hämeessä ja lähialueilla. Asiakaskuntamme koostuu Lahden kaupungin yksiköistä ja sen omistamista yrityksistä, Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän yksiköistä sekä muista yrityksistä ja yhteisöistä.

Varmistamme palvelujemme sekä toimintamme laatua itsearviointien ja omavalvonnan avulla: Teemme asiakastyytyväisyyskyselyjä sekä laatukierroksia. Puhdistuspalvelujen ympäristömyönteisyyttä kehitämme itsearvioinnin avulla käyttäen pohjana Joutsenmerkki – kriteeristöä.
Toimenkuva
Etsimme oma-aloitteisia ja reippaita siivoojia kesätyöhön Lahden ja Päijät-Hämeen alueelle. Kohteet voivat olla esimerkiksi päiväkoteja, monitoimitaloja, terveysasemia ja toimistoja. Työ tapahtuu pääosin arkisin, ajoittain on myös viikonloppuja. Tämä työ käy hyvin myös opiskelijoille, keskimäärin töitä on arviolta 6h päivässä ja 5 päivänä viikossa. Työt tapahtuvat kesäkuun ja elokuun puolivälin välillä.
Odotamme sinulta
Olet reipas ja oma-aloitteinen, ja sinusta on mukava nähdä kättesi jälki, sekä pidät siisteydestä. Tehtävä vaatii täysi-ikäisyyttä
Koulutus ja työkokemus
Kokemus alalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.
Muut tiedot
Täytä hakemus osoitteessa www.vmp.fi. Jos sinulla on jo hakemus meillä, soita 03 873 200, niin päivitetään tietosi. Älä jää odottamaan hakuajan päättymistä, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Kesto
kesätyö
Lisätietoja
Tomi Käyhkö, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 18.04.2019 mennessä.