Kesätyö Siivooja Pasilaan
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

Haemme nyt SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme HELSINGIN Pasilaan kesän ajalle määräaikaiseen työsuhteeseen.


Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Meillä ISS Palveluilla pääset oppimaan välittävässä ja kannustavassa työympäristössä, meillä voit olla oma itsesi. Lisäksi tarjoamme modernit ja turvalliset työvälineet, joihin pääset halutessasi hieman tutustumaan oheisesta artikkelistamme: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys. Palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Yleisimmät palkkaluokat puhtauspalvelualan tehtävissä ovat PL2 (11,02e/h) ja PL3 (11,57e/h) mukaiset.


Tässä tehtävässä huolehdit tilojen puhtaanapidosta asiakaskohteessamme. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville klo 6 - 14 välille. Työaika on viikossa 37,5 tuntia, työvuorojen pituus on 7,5 tuntia. Työ on määräaikainen kesäloman sijaisuus aikavälillä 3.6. - 3.9.2021.


Aikaisempi työkokemus puhtauspalvelualan tehtävistä ei ole välttämätöntä näissä tehtävissä, mutta katsomme vuoden aiemman kokemuksen eduksi. Työssä käytetään päivystyspuhelinta, joten tarvitset hyvää suomen kielen taitoa sekä normaalin fyysisen peruskunnon. Katsomme eduksi taidon käyttää yhdistelmäkonetta, istuen ajettavaa yhdistelmäkonettä sekä alan koulutuksen. Työssä asiakaslähtöisyys sekä joustavuus ovat tärkeitä.


Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi tai viimeistään 14.5.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Saatamme käyttää videohaastattelutyökalua haastattelujen tukena.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi


 


- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot