(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ: Siivooja (12 kpl)
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2018

MAAILMAN PARASTA KESÄDUUNIA

Helen on yksi Suomen suurimmista energiayhtiöistä ja meidät on palkittu useaan otteeseen maailman tehokkaimpana energiantuottajana.

Kehitämme jatkuvasti yhä innovatiivisempia ratkaisuja ja tavoitteenamme on ilmastoneutraali tulevaisuus. Haluamme jatkossakin tarjota asiakkaillemme maailman parasta kaupunkienergiaa – ja samalla olla hyville työntekijöillemme maailman paras työpaikka.

Etsimme nyt opiskelijoita kesätyöntekijöiksi. Palkkaamme tulevaisuuden huippuosaajia monipuolisiin ja eri kokemustaustaa vaativiin tehtäviin pääkonttorillemme Helsingin Kamppiin ja ympäri kaupunkia sijaitseville voimalaitoksille.

Haemme nyt maailman parhaaseen kesäduuniin

KESÄTYÖ: SIIVOOJIA (12 kpl)

Tehtäväsi sisältää:

  • Helenin tilojen siivousta Helsingissä Hanasaaren, Salmisaaren tai Vuosaaren voimalaitosalueilla tai Sähkötalossa Kampissa

Odotamme:

  • vähintään 16 vuoden ikää, prosessitiloissa vähintään 18 vuoden ikää
  • oma-aloitteisuutta ja reipasta mieltä
  • vastuullista asennetta työhön

Katsomme eduksi:

  • työturvallisuuskortin

Lisäksi odotamme sinulta positiivista latausta, tekemisen meininkiä ja kykyä oppia uusia taitoja. Ennen kaikkea etsimme energisiä tyyppejä tuottamaan maailman parasta kaupunkienergiaa.

Työsuhteen kesto: sopimuksen mukaan.

Toimi salamana ja lähetä hakemuksesi meille 17.1.–18.2. Vastaamme kaikille hakijoille huhtikuun loppuun mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa siivoustyönjohtaja Teija Tauriainen puh. 050 559 2729 (ma-pe klo 9:00 – 14:00) tai siivoustyönohjaaja Tarja Toivanen puh. 040 760 9216 (ma-pe klo 9:00 – 14:00).