Kesätyö / Showroom-myyjä Ideapark
BHG Finland

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2021

Etsimme Netrauta Finlandille kesäajaksi rautakaupan SHOWROOM-MYYJÄÄ Ideaparkiin 

Showroom-myyjä palvelee 2019 uudistuneen showroomin asiakkaitamme. Myyjän tehtävä on etsiä jokaiselle asiakkaalle parhaat mahdolliset tuoteratkaisut, tehdä tarjous ja huolehtia kaupan loppuun viemisestä. Myyjällä on käytössä verkkokauppojemme yli 150 000 tuotteen valikoima ja tämän lisäksi kodinrakentamisen ja -sisustamisen huippubrändien näyttelyt showroomissa.    

Toivomme, että olet myynnistä ja hyvästä lisätienestistä kiinnostunut, ehkä kaupallisen alan opiskelija. Olet täyttänyt jo 18 vuotta ja sinulla on myyntityöstä jo ehkä aikaisempaa kokemusta. Osaat käyttää tietokonetta taitavasti ja opit erilaisia perusohjelmia sujuvasti. Haluat päästä näkemään, mitä ison verkkokauppayrityksen kulisseissa tapahtuu. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuksien työn isossa kodinrakentamisen ja sisustamisen palvelumyymälässä. Käytössäsi on alan tunnetuimmat tuotemerkit ja uutuudet ja olet osa osaavaa myyntitiimiämme. Tehtävässä pääset itse vaikuttamaan myyntiisi ja voit haastaa itsesi joka päivä aina parempiin suorituksiin. 

Kesämyyjän tehtävä on osa-aikainen ja määräaikainen, esimerkiksi ajalla 1.6.-30.9 ja 15-37,5 h/ vkossa. Palkkaus on Kaupan työehtosopimuksen mukaan. Lisäksi maksamme myyjille kannustavaa myyntiprovisiota. Myymälä on auki ma-la 10-18, joten olet valmis työskentelemään myös viikonloppuja ja iltoja. 

Lähetä hyvä hakemus mahdollisimman pian ja kuitenkin viimeistään 1.4.2021! #kesätyö2021 #greatjobs #bhgfinland

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1421488
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lempäälä