(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, Sellutuotannon vuoroesimies
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2020

Kesätöissä saat arvokasta kokemusta oman opiskelualasi töistä. Tarjoamme monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kansainvälisessä yrityksessä, joka rakentaa kestävämpää huomista. Me inspiroidumme biotalouden rajattomista mahdollisuuksista ja viitoitamme tietä tulevaisuuteen, jossa maailma ei ole enää riippuvainen fossiilisista raaka-aineista. Tule mukaan!

 

 

Haemme Pietarsaaren sellutehtaallemme vuoroesimiestä sellutuotantoon kesän ajaksi

 

 

Kesätyö  

 

Tehtävässäsi sellutuotannon vuoroesimiehenä avustat muita vuoroesimiehiä tuotannon prosessitehtävien johtamisessa. Kesän aikana opit toimimaan osana tuotantotiimiä niin kollegana kuin esimiehenä. Vuoroesimiehen työtehtäviin kuuluu sellunvalmistusprosessin sujuvuuden varmistamien raaka-aineista valmiiksi tuotteiksi asti. Työskentelyalueena on sellutuotannnon kaikki tuotantolinjat eli puunkäsittely, sellun keitto ja valkaisu, talteenotto, kuivaus ja paalaus. Käytännön työtä tehdään valvomoissa ja tehtaalla kenttää kiertäen. Työ on keskeytymätöntä kolmivuorotyötä (TAM37).  

 

 

Kesätyöntekijämme

 

Voit olla prosessiteollisuuden alaa viimeisillä vuosilla opiskeleva opiskelija, vastavalmistunut tai jo enemmän työkokemusta omaava henkilö. Olet työtä pelkäämätön oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka on motivoitunut oppimaan lisää niin sellun tuotannosta kuin ihmisten johtamisestakin.  

Työ edellyttää tehtävään soveltuvaa prosessiteollisuuden alaan pohjautuvaa koulutustaustaa, aiempaa työkokemusta sellutuotannon prosessitehtävistä, 18 vuoden ikää ja hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.  

Työ sisältää esimiesvastuuta, joten työssä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä johtaa muita ja valmiutta tehdä itsenäisiä päätöksiä.  

 

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä. 

 

Perehdytämme kaikki kesätyöntekijät tehtäviinsä ja työyhteisön sääntöihin. Olet täysivaltainen työyhteisön jäsen heti ensi päivästä lähtien. Rohkaisemme aktiivisuuteen, kysymään ja oppimaan lisää työtehtävistä.

 

​Pietarsaaren sellutehtaalla valmistetaan lähialueiden kuitupuusta koivu- ja havusellua. Tuotannon töissä varmistetaan sellunvalmistusprosessin sujuvuus raaka-aineista valmiiksi tuotteiksi ja toimitus asiakkaille.  Suurin osa sellusta kuljetetaan valmistajille eri puolille maailmaa tehtaan läheisyydessä sijaitsevan Alholman sataman kautta. 

 

 

UPM työpaikkana

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

 

Oletko valmis?

 

Lisätietoja kesärekrytoinnin aikatauluista, hakemisesta ja kesätyöpaikoista löydät osoitteesta www.upm.fi/kesa.

 

Kuule lisää kesätöistä ja kysy! Järjestämme useita webinaareja, ilmoittaudu sinulle sopivaan kesätyöwebinaarisivullamme.

 

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen haun päättymistä. 

 

Täytä hakijaprofiilisi sekä hakemus huolellisesti, lisääthän myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeen. Haku päättyy 14.02.2021. 

 

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä meihin sähköpostitse summer@upm.com tai puhelimitse 0204146600. 

Osallistumme vastuullinen kesäduuni –kampanjaan. 

Huomioithan, että kesätyötehtäviin ei ole mahdollista saada sopeutumisrahaa, tai/ja maahanmuuttotukea. 

UPM on tupakoimaton työpaikka.