(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, Sellutehtaan tuotannon työnjohtaja
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021

Kesätöissä saat arvokasta kokemusta oman opiskelualasi töistä. Tarjoamme monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kansainvälisessä yrityksessä, joka rakentaa kestävämpää huomista. Me inspiroidumme biotalouden rajattomista mahdollisuuksista ja viitoitamme tietä tulevaisuuteen, jossa maailma ei ole enää riippuvainen fossiilisista raaka-aineista. Tule mukaan!

 

Haemme nyt kesätöihin tuotannon työnjohtajia Kaukaan sellutehtaalle Lappeenrantaan.

 

Kesätyöt

Tuotannon työnjohtotehtävässä varmistat omalta osaltasi, että turvalliselle ja häiriöttömälle tuotannon tekemiselle on edellytykset. Tässä tehtävässä saat monipuolista työkokemusta sekä asiantuntija- että työnjohtotehtävistä tuotannossa.

 

Kesätyöntekijämme

  • Opiskelet tekniikan alalla (esim. prosessi-, kemia- tai energiatekniikka) AMK:ssa tai yliopistossa
  • Puhut sujuvasti suomea ja hallitset englannin kielen vähintään kohtalaisesti
  • Olet oma-aloitteinen ja sinulla on positiivinen asenne työskentelyyn
  • Olet vastuullinen ja yhteistyötaitoinen.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaamme. Tavoitteenamme on 0-tapaturmaa. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin sekä halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Kaukaan sellutehtaalla valmistetaan havu- ja koivusellua sekä kotimaahan että kansainvälisille markkinoille. Sellua käytetään vaativien pehmo- ja hygieniapaperien, erikoispaperien, kartongin sekä paino- ja kirjoituspaperien valmistukseen ja muihin innovatiivisiin käyttötarkoituksiin. Sellutehdas tuottaa myös uusiutuvaa sähköä- ja lämpöä tehdasalueelle sekä myyntiin. Tuotannon työtehtävissä varmistetaan sellunvalmistusprosessin sujuvuus raaka-aineista valmiiksi tuotteiksi ja edelleen asiakkaille.  

 

UPM työpaikkana

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Oletko valmis?

Lisätietoja kesärekrytoinnin aikatauluista, hakemisesta ja kesätyöpaikoista löydät osoitteesta www.upm.fi/kesa.

Kuule lisää kesätöistä ja kysy! Järjestämme useita webinaareja, ilmoittaudu sinulle sopivaan kesätyöwebinaarisivullamme.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen haun päättymistä.

Täytä hakijaprofiilisi sekä hakemus huolellisesti, lisääthän myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeen. Haku päättyy 14.02.2021.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä meihin sähköpostitse summer@upm.com tai puhelimitse 0204146600.

Osallistumme vastuullinen kesäduuni –kampanjaan.

Huomioithan, että kesätyötehtäviin ei ole mahdollista saada sopeutumisrahaa, tai/ja maahanmuuttotukea.

UPM on tupakoimaton työpaikka.