(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, Sellutehtaan sähkö- ja automaatiokunnossapito
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021

Kesätöissä saat arvokasta kokemusta oman opiskelualasi töistä. Tarjoamme monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kansainvälisessä yrityksessä, joka rakentaa kestävämpää huomista. Me inspiroidumme biotalouden rajattomista mahdollisuuksista ja viitoitamme tietä tulevaisuuteen, jossa maailma ei ole enää riippuvainen fossiilisista raaka-aineista. Tule mukaan!

 

Haemme nyt kesätyöntekijöitä sähkö- ja automaatiokunnossapitoon Kaukaan sellutehtaalle Lappeenrantaan.

 

Kesätyöt

Sähkö ja -automaatiokunnossapidon työntekijätehtävissä pääset tekemään käytännössä sähkö- ja automaatiolaitteiden asennus-, huolto- ja korjaustöitä yhdessä ammattilaisten kanssa.

 

Kesätyöntekijämme

  • Opiskelet tekniikan alalla (esim. sähkö- tai automaatioala) ammattiopistossa, AMK:ssa tai yliopistossa tai olet jo valmistunut soveltuvalta tekniikan alalta
  • Olet täyttänyt 18 vuotta tai täytät ennen töiden alkamista
  • Puhut sujuvasti suomea sekä hallitset englannin kielen vähintään kohtalaisesti
  • Olet oma-aloitteinen ja sinulla on positiivinen asenne työskentelyyn
  • Olet vastuullinen ja yhteistyötaitoinen.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaamme. Tavoitteenamme on 0-tapaturmaa. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin sekä halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Kaukaan sellutehtaalla valmistetaan havu- ja koivusellua sekä kotimaahan että kansainvälisille markkinoille. Sellua käytetään vaativien pehmo- ja hygieniapaperien, erikoispaperien, kartongin sekä paino- ja kirjoituspaperien valmistukseen ja muihin innovatiivisiin käyttötarkoituksiin. Sellutehdas tuottaa myös uusiutuvaa sähköä- ja lämpöä tehdasalueelle sekä myyntiin. Kunnossapidon tehtävänä on ylläpitää tehtaan turvallista käyntiä ennakkohuollolla ja korjauksilla.

 

UPM työpaikkana

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Oletko valmis?

Lisätietoja kesärekrytoinnin aikatauluista, hakemisesta ja kesätyöpaikoista löydät osoitteesta www.upm.fi/kesa.

Kuule lisää kesätöistä ja kysy! Järjestämme useita webinaareja, ilmoittaudu sinulle sopivaan kesätyöwebinaarisivullamme.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen haun päättymistä.

Täytä hakijaprofiilisi sekä hakemus huolellisesti, lisääthän myös ansioluettelosi. Haku päättyy 14.02.2021.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota meihin yhteyttä sähköpostitse summer@upm.com tai puhelimitse 0204146600.

Osallistumme vastuullinen kesäduuni –kampanjaan.

Huomioithan, että kesätyötehtäviin ei ole mahdollista saada sopeutumisrahaa, tai/ja maahanmuuttotukea.

UPM on tupakoimaton työpaikka.