(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Schenker-fillaristi Helsinkiin ja Tampereelle
Schenker Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Kansainvälisenä logistiikka-alan toimijana tarjoamme monipuolisia kesätöitä liiketoimintamme eri osa-alueilta. Etsimme nyt kahta Schenker-fillaristia jakamaan paketteja sähköavusteisella polkupyörällä Tampereelle ja Helsinkiin.

Toimit tehtävässä brändilähettiläänä, joten nautit vuorovaikutustilanteista, olet ulospäinsuuntautunut ja omaat hyvän fyysisen kunnon. Pystyt hoitamaan tehtävää sekä suomeksi että englanniksi. Logistiikka-alan aikaisempi tuntemus on tehtävässä eduksi, mutta tärkeintä on asenne ja halu oppia uutta – perehdytämme sinut hyvin tehtävään.

Helsingissä Schenker-fillaristin työpäivä alkaa ja päättyy Helsingin keskustasta, Tampereella asemapaikka tarkentuu myöhemmin ja sijaitsee oletettavasti keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kesätyö sijoittuu touko-elokuulle ja työ on pääasiassa päivätyötä.

Tarjoamme sinulle vauhdikkaan ja mielenkiintoisen työtehtävän kansainvälisen logistiikkayrityksen palveluksessa.

Voit tutustua DB Schenkerin kesätöihin ja Schenker-fillaristin kokemuksiin tarkemmin kesätyövideolta: https://dreambroker.com/channel/fapvtrxh/1xnu8guf?lang=fi

Lisätietoja Helsingin tehtävästä antaa Juha Tuominen, Head of Codi, Branch Helsinki, puh. 0105202484, 23.3. klo 14-15 ja 24.3. 14-15 ja Tampereen tehtävästä Juhana Helin, Head of CoDi Tampere & Hämeenlinna, puh. 0105202498, 24.3. klo 14-15 ja 25.3. klo 13-14.

Jos kiinnostuit tehtävästä, voit jättää meille sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3. mennessä. Liitäthän mukaan hakemuskirjeen, jossa kerrot millä paikkakunnalla olet valmis työskentelemään ja miksi sopisit Schenker-fillaristin tehtävään.