(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö Sanoma Lifestylessa
Sanoma Lifestyle

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Sanoma Lifestyle on Suomen kiinnostavimpien aikakausbrändien tekijä, joka tuo yhteen suomalaiset naiset ja perheet. Rakastetut brändimme tuottavat iloa, inspiraatiota ja merkityksellisyyttä. Puhumme lukemisen puolesta. Tunnemme asiakkaamme ja tiedämme, mikä tuottaa heille arvoa ja tarjoamme arkeen viihdyttäviä hengähdystaukoja. Sanoma Lifestylen lehtiä ovat muun muassa Kodin Kuvalehti, Aku Ankka, ET, Gloria ja Hyvä Terveys. Sanoma Lifestyle on osa Sanoma Media Finlandia ja Sanoma-konsernia.

Haemme ensi kesäksi toimittajia sekä valokuvaajaa

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on taito löytää kiinnostavia aiheita ja kertoa koskettavia tarinoita. Työskentelyotteesi on itsenäinen ja positiivinen ja sinulla on hyvät sosiaaliset kyvyt.

Toimittajana olet nopea ja omaääninen kirjoittaja, tartut aiheisiin rohkeasti ja olet innostunut tekemään kohderyhmälle parasta sisältöä. Työpaikkasi ensi kesänä voi olla Kodin Kuvalehdessä, Hyvässä Terveydessä, ET:ssä tai Gloriassa / Glorian Kodissa.  Mainitse hakemuksessasi mihin brändiin ensisijaisesti haet.

Valokuvaajana tehtävänäsi on kuvata kaikkiin Sanoma Lifestylen aikakauslehtiin sekä B2B-markkinointiin. Osaamistasi tarvitaan henkilö-, sisustus-, ruoka-, muoti- ja repparikuvauksiin. Toivomme soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta vastaavista tehtävistä: valokuvaus, kuvankäsittely, valaisu, visuaalinen suunnittelu ja kuvausjärjestelyt. Videokuvaaminen ja editointitaidot luetaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisia ja kiinnostavia tehtäviä sekä kivan työyhteisön Sanoman Ruoholahden-kampuksella. 

Liitä hakemukseen CV ja työnäyte enintään kahdesta julkaistusta jutusta/linkki portfolioosi. Liitetiedoston koko voi olla enintään 1 Mt ja muoto .doc, .pdf tai .rtf. Jos näyte on nähtävissä verkossa, kirjoita sivuston osoite lomakkeen lisätietoja-kohtaan.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi viimeistään 23.1.2020 täyttämällä sähköinen hakulomake. Lisätietoja voit kysellä sähköpostilla Harri Halmeelta, harri.halme@sanoma.com.