(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Sales Support Trainee
Telia

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä taitoja tulevaa työuraasi varten?
 

Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin myynnin ykkösketjuun, Wholesale-myynnin tukitehtäviin Helsinkiin ja vietä elämäsi kesä Telialla!
 

Olen Heikki Lahti ja toimin Telian Wholesale-yksikön kaupallisena johtajana. Vastaamme Telian palveluiden kehittämisestä ja myymisestä suomalaisille ja kansainvälisille operaattoriasiakkaille. Teemme asiakaslupauksen lunastamiseksi tiivistä yhteistyötä Telian eri yksiköiden, kuten toimituksen, vianhallinnan ja laskutuksen sekä kansainvälisistä asiakkaistamme vastaavan Telia Globalin kanssa. Tehtävässä pääset oppimaan operaattoreiden välistä päivittäistä kaupankäyntiä sekä osallistumaan isoihinkin myyntikeisseihin. Salkussamme on tuotteita kupari- ja kuituyhteyksistä aina monipuolisiin Carrier Ethernet- ja Aallonpituusratkaisuihin.
 

 

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä

Meillä tehdään töitä arkisin joustavasti välillä klo 8-17, viikonloppuisin lepäämme ja nautimme Suomen kesästä. Päivän aikana käsittelet operaattoriasiakkaidemme tekemiä tarjouspyyntöjä ja erilaisia tiedusteluja. Olet myös päivittäin yhteydessä eri sidosryhmiin Suomessa ja muissa maissa. Saatat osallistua asiakastapaamiseen myyjän mukana. Päivän aikana olet käyttänyt vähintään suomea ja englantia kommunikoidessasi asiakkaidemme ja sidosryhmiesi kanssa.
 

 

Mitä tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden toimia myynnin tukitehtävissä ja osallistua ehkä ensimmäistä kertaa myyntikeikalle yhdessä kokeneen myyjämme kanssa. Pääset näköalapaikalle Telian tukku- ja verkkoliiketoiminnan ytimeen. Meillä on lisäksi työkalut ja -tavat joustavaan työaikaan, jos sinulla on esimerkiksi tarve tehdä opintoja työn ohessa.
 

Lupaamme lisäksi, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten. Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana saamistasi asiakaspalvelutaidoista ja teknisestä osaamisesta hyötyä ihan jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi. Lisäksi pääset hiomaan viestintä- ja neuvottelutaitojasi. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen tai tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin.
 

Kesätyöpaikka sopii erityisesti henkilölle, joka

  • Opiskelee kaupallisen tai teknisen alan opintoja (mahdollisesti opintojen loppuvaiheessa)
  • On utelias työskentelemään uusimpien teknologioiden parissa
  • Janoaa uuden oppimista ja loistaa paikoin hektisessäkin arjessa
  • On kyvykäs asettumaan asiakkaan osaan ja haluaa luoda unohtumattomia asiakaskohtaamisia
  • Tarttuu rohkeasti toimeen
  • Kykenee sujuvasti viestimään ja toimimaan eri sidosryhmien kanssa (niin suomeksi kuin englanniksi)
  • On kiinnostunut urasta myyjänä tai myynnin parissa
  • On aktiivinen ja pitää tiimityöskentelystä

 

Kiinnostuitko?

Lähetä itsesi näköinen CV ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 16.2.2020 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

 

Haluatko tietää lisää?

Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soitella Heikille ja kysyä lisää tehtävästä: Heikki Lahti, p 040 7710 384.


#teliakesä #VKD20