Kesätyö: Sales Support Trainee, Operator Sales
Telia

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä taitoja tulevaa uraasi varten? Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin operaattoriliiketoiminnan myynnin tukeen ja vietä elämäsi kesä Telialla!

 

Kesätyöpaikka meillä tarkoittaa monelle räjähtävää lähtölaukausta koko uralle, sillä jopa yli kolmasosa kesätyöntekijöistämme jatkaa työskentelyä meillä kesän jälkeenkin.

 

Tarjoamme kokoaikaista (38 h/vko) kesätyöpestiä ajalle 1.5.–31.8.2018 Helsinkiin.

 

Nimeni on Heikki Lahti ja toimin Telian Operaattoriliiketoiminnan myyntijohtajana. Vastaamme Telian palveluiden kehittämisestä ja myymisestä suomalaisille ja kansainvälisille operaattoriasiakkaille. Teemme asiakaslupauksen lunastamiseksi tiivistä yhteistyötä Telian eri yksiköiden, kuten toimituksen, vianhallinnan ja laskutuksen sekä kansainvälisestä runkoverkostamme vastaavan Telia Carrierin kanssa. Tehtävässä pääset oppimaan operaattoreiden välistä päivittäistä kaupankäyntiä sekä koordinoimaan isojakin myynticaseja.

 

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä

Meillä tehdään töitä arkisin joustavasti välillä klo 8-17, viikonloppuisin lepäämme ja nautimme Suomen kesästä. Päivän aikana käsittelet operaattoriasiakkaittemme tekemiä tarjouspyyntöjä ja erilaisia tiedusteluja, toimit yhteyshenkilönä toimitusten ja muiden sisäisten sidosryhmien suuntaan. Olet myös päivittäin yhteydessä myyjien ja muiden operaattoriliiketoiminnan työntekijöiden kanssa osallistuen asiakascasejen valmisteluun. Päivän aikana olet käyttänyt vähintään suomea ja englantia kommunikoidessasi asiakkaittemme kanssa.

 

Mitä tarjoamme

Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten. Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana saamistasi asiakaspalvelutaidoista ja teknisestä osaamisesta hyötyä ihan jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi. Lisäksi pääset hiomaan viestintä- ja neuvottelutaitojasi. Meillä on tunnetusti erinomainen henki talossa ja kesätyöntekijöistä hitsautuu usein tiivis ystäväporukka, jotka tapaavat toisiaan vuosienkin jälkeen. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen tai tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin.

 

Toivomme kesätyöntekijöiltämme

 • tavoitteellisuutta ja ahkeruutta
 • kiinnostusta toimialaamme kohtaan sekä aitoa halua auttaa asiakasta
 • teknilliseen tai kaupalliseen tutkintoon tähtääviä opintoja
 • sammumatonta janoa oppia uuttaja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti
 • sujuvia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi
 • joustavaa ja aktiivista tiimityöskentelyotetta
 • oma-aloitteisuutta ja toimeen tarttumista

 

Kiinnostuitko?

Lähetä CV:si ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 24.2.2019 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soitella Heikille ja kysyä lisää tehtävästä: Heikki Lahti p. 040-771 0384


#teliakesä #VKD19

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1227492
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki