(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Sales Success Squad (Myyntipisteet, Rovaniemi)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Oletko energisen positiivinen ja nautit ihmisten kohtaamisesta päivittäin? Haluatko auttaa ihmisiä löytämään juuri ne oikeat Elisan tarjoamat tuotteet ja palvelut? Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä: Oletko kesän kovin myyntitykki?

Meidän energinen Sales Success Squad etsii nyt kesätyöntekijöitä myyjän tehtäviin Elisan myyntipisteille Rovaniemelle. Tehtävässä myyt Elisan laadukkaita tuotteita ja palveluita Rovaniemen kauppakeskuksissa. Meidän opeissa pääset kasvamaan ammattilaiseksi ja hiomaan myyntispiikkisi kuntoon maan kovimpien myyjien kanssa yhdessä Suomen parhaista työpaikoista! Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan (ICT alan mukainen tuntipalkka + provisiot), rennon ja joustavan työympäristön sekä muut herkulliset työsuhde-edut. Tukena työssäsi on ammattitaitoinen esimies ja kollegat, jotka yhdessä kannustavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Jotta päätöksenteko meidän timanttiseen tiimiin liittymisestä olisi vieläkin helpompi, käy kurkkaamassa Kesäksi Elisalle? -osio kesätyösivuillamme ja selvitä oletko sinä ja Elisa täydellinen match! Kannattaa myös vilkaista tämä video, niin myyjän homma myyntipisteellä avautuu enemmän.

Työajat tehtävässä ovat vaihtelevia, joten toivomme että olet joustava ja voit ottaa työvuoroja vastaan myös viikonloppuisin. Työtehtävä sisältää myös liikkuvaa tekemistä, joten auto ja matkustusvalmius katsotaan eduksi. Kesätyöt jatkuvat elokuun 2019 loppuun saakka. Tarjoamme osalle kesätyöntekijöistämme mahdollisuuden jatkaa syksyllä, vaikkapa opintojen ohella, joten meitä ilahduttaa erityisesti, jos sinulla on mahdollisuus ja halukkuutta jatkaa töitä myös syksyllä. Tehtävässä toimiminen vaatii täysi-ikäisyyttä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Mathiakselta joko puhelimitse 050 444 0181 tai sähköpostitse mathias.forssas@elisa.fi.

Laita hakemusta tulemaan tai lähetä vapaaehtoinen videotervehdys ja kerro lisää itsestäsi, niin pääsemme mahdollisesti jatkamaan keskusteluja videohaastattelun merkeissä. #livetolearn #elisalainen #valitsetulevaisuus