Kesätyö: Sales Success Squad (myyntipisteet Oulu)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Vielä kesätöitä vailla myynnin parissa? Oletko energisen positiivinen ja nautit ihmisten kohtaamisesta päivittäin? Haluatko auttaa ihmisiä löytämään juuri ne oikeat Elisan tarjoamat tuotteet ja palvelut? 

Meidän energinen Sales Success Squad- tiimimme etsii vielä kesätyöntekijöitä Elisan myyntipisteille Ouluun. 

Kesätyö: Sales Success Squad

Tehtävässä myyt Elisan laadukkaita tuotteita ja palveluita sekä Oulussa ja muualla Pohjois-Pohjanmaan alueella. Meidän opeissa pääset kasvamaan ammattilaiseksi ja hiomaan myyntispiikkisi kuntoon maan kovimpien myyjien kanssa yhdessä Suomen parhaista työpaikoista! Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan (ICT alan mukainen tuntipalkka + provisiot), rennon ja joustavan työympäristön sekä muut herkulliset työsuhde-edut. Tukena työssäsi on ammattitaitoinen esimies ja kollegat, jotka yhdessä kannustavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Jotta päätöksenteko meidän timanttiseen tiimiin liittymisestä olisi vieläkin helpompi, käy kurkkaamassa Kesäksi Elisalle? -osio kesätyösivuillamme ja selvitä oletko sinä ja Elisa täydellinen match! Kannattaa myös vilkaista tämä video, niin myyjän homma myyntipisteellä avautuu enemmän.

Työajat tehtävässä ovat vaihtelevia, joten toivomme että olet joustava ja voit ottaa työvuoroja vastaan myös viikonloppuisin. Työtehtävä sisältää myös liikkuvaa tekemistä, joten auto ja matkustusvalmius katsotaan eduksi. Kesätyöt jatkuvat elokuun 2019 loppuun saakka. Tarjoamme osalle kesätyöntekijöistämme mahdollisuuden jatkaa syksyllä, vaikkapa opintojen ohella, joten meitä ilahduttaa erityisesti, jos sinulla on mahdollisuus ja halukkuutta jatkaa töitä myös syksyllä. Tehtävässä toimiminen vaatii täysi-ikäisyyttä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Samilta puhelimitse 045 879 4087 tai sähköpostitse sami.korkiakoski@elisa.fi.

Laita hakemusta tulemaan tai lähetä vapaaehtoinen videotervehdys ja kerro lisää itsestäsi, niin pääsemme mahdollisesti jatkamaan keskusteluja videohaastattelun merkeissä. #livetolearn #elisalainen #valitsetulevaisuus

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269503
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sami Korkiakoski (sami.korkiakoski (a) elisa.fi)
  • Puhelin: 045 879 4087
  • Sijainti: Oulu