(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Sales Agent, Yritysasiakaspalvelu
Telia

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Houkuttaako kesä innostavassa työympäristössä? Haluatko päästä tutustumaan miten organisaatio ilman lähiesimiehiä käytännössä toimii? Tule meille yritysasiakaspalveluun Lahteen ja vietä elämäsi kesä Telialla!

 

Yritysasiakaspalvelumme palvelee asiakkaita arkisin klo 8-17.00 ja työvuorot sijoittuvat klo 7.45-17.15 välille. Vastaamme asiakkaiden yhteydenottoihin puhelimitse, chatissa ja muita digitaalisia kanavia hyödyntäen, kesäksi tarvitsemme vahvistusta etenkin puheluiden hoitamiseen. Työssäsi autat yritysasiakkaitamme erilaisissa arjen kysymyksissä koskien tuotteitamme. Keskeisenä tavoitteenasi on tutustua asiakkaisiimme ja löytää juuri heidän tarpeisiinsa soveltuva kokonaisuus. Tehtävässä pääset siis käyttämään luovasti ammattitaitoasi!

 

Mitä odotamme sinulta:

Odotamme sinulta reipasta palveluasennetta ja kykyä oppia uutta, sekä halua tehdä kovaa myynnillistä tulosta. Työympäristömme on ajoittain kompleksinen ja vaatii joustoa asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tuot iloa arkeemme ja ihastutat asiakkaitamme omalla persoonallasi. Jaetun vastuun organisaatiomme edellyttää sinulta halua toimia ja kehittyä oman itsesi esimiehenä. Sinulla on rohkeutta tuoda tilanteen vaatiessa omat näkemyksesi esille. Työssä vaaditaan sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa. Osa asiakkaistamme on ruotsinkielisiä, joten ruotsin kielen osaaminen on plussaa. Aiemmasta asiakaspalvelu- tai myyntikokemuksesta on hyötyä. Työ sopii esim. kaupallisen tai teknisen alan opiskelijoille. Työ edellyttää 18-vuoden ikää.

 

Miksi juuri sinun kannattaa hakea meille?

Tulet kasvattamaan osaamistasi B2B-liiketoiminnasta kansainvälisessä pörssiyhtiössä. Kesän aikana pääset tutustumaan tietoliikennealan tuotteisiin ja palveluihin, sekä opit ymmärtämään uuden sukupolven teleoperaattorin merkityksen yritysten liiketoiminnalle. Meillä pääset kehittymään ja kehittämään. Organisaatiossamme uudet ideat otetaan innolla vastaan. Kesätyöntekijänä pääset heti mukaan vaikuttamaan. Työ on vaihtelevaa, joten tässä tehtävässä et tule tylsistymään!

 

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme sinulle erittäin kilpailukykyisen palkan innostavassa työyhteisössä sekä kattavan perehdytyksen tehtävään ja kattaviin ICT-palveluihimme. Me yritysasiakaspalvelun jengi varmistamme sinun mahdollisuutesi onnistumiseen.

 

Miltä kuulostaa, kiinnostuitko?

Lähetä meille persoonallinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2020.

 

Haluatko tietää lisää?

Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soitella tai meilailla tuleville kollegoillesi ja kysyä lisää arkisin klo 9-11 välillä. Sampsa Korkiakoski 040 3026 235 sampsa.korkiakoski@teliacompany.com.

 

#teliakesä #VKD20