(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Sales Agent, Telia Kauppa (Area 2)
Telia

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä ammatillisia taitoja? 

Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin Telia kauppaan ja vietä elämäsi kesä Telialla!

 

Tarjoamme (10-38 h/vko) kesätyöpestejä ajalla 1.5.–31.8.2019 Tampereelle, Turun alueelle, Poriin, Jyväskylään, Kouvolaan, Lappeenrantaan, Lahteen ja Mikkeliin.

 

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä

Kaupassa olet käyntikorttimme ja teet myyntiä ja myynnillistä asiakaspalvelua! Otat asiakkaat vastaan iloisesti, kartoitat ja kuuntelet heidän tarpeensa, jonka jälkeen tarjoat heille rohkeasti parasta ratkaisua. Keskeisin tavoitteesi on tarjota erinomainen asiakaskokemus ja samalla myydä sujuvasti puhelin- ja nettiliittymät, tv-palvelut, puhelimet ja lisäpalvelut.

 

Kiinnostus alaa ja tekniikkaa kohtaan auttaa menestymään, mutta tärkeintä on halu toimia ihmisten kanssa. Yhdessä tiimin kanssa huolehdit myös myymälän edustuskunnosta. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti, joten päivään saattaa kuulua myös valmennuksia ja koulutuksia!

 

Mitä tarjoamme

Telialla saat tilaisuuden kehittää vuorovaikutustaitoja, joita tulet tarvitsemaan myös tulevaisuudessa. Telia kaupan myyjät ovat ratkaisumyynnin ja asiakaspalvelun ammattilaisia. Pääset osaksi tiimiä, jossa työskennellään tuloshakuisessa ja rennossa työympäristössä. Kilpailukykyinen palkkauksemme perustuu ICT-alan työehtosopimukseen ja Telia tarjoaa sinulle kilpailukykyisen korvauksen (pohja+myyntibonus) sekä hyvät työvälineet. Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään ja jatkuvan tuen tehtävässä kehittymiseen. Moni kesätyöntekijä jatkaa meillä syksyllä opintojen ohessa.

 

Toivomme kesätyöntekijöiltämme

Sopiva tausta tehtävään löytyy oppimishalusta ja reippaasta asenteesta. Aiemmasta myynti- ja asiakaspalvelukokemuksesta on etua!

  • Sinulla on erinomaiset sosiaaliset taidot
  • Suhtaudut myyntiin intohimolla ja haluat kehittyä henkilökohtaisen myyntityön ammattilaiseksi.
  • Työssä pärjää omalla murteella ja englannilla, ruotsi on plussaa.
  • Pidät myös kiinni sovituista asioista ja osallistut erinomaisen työilmapiirin luomiseen.
  • Yli 18 vuoden ikää ja mahdollisuutta työskennellä myymälän aukioloaikojen mukaisesti myös iltasin ja viikonloppuisin

 

Kiinnostuitko?

Lähetä CV:si ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi viimeistään 16.02.2020 rekrytointijärjestelmämme kautta. Hakemuksia aloitetaan käymään läpi jo hakuaikana, joten täytä hakemus mahdollisimman pian.

 

Haluatko tietää lisää?

Lisätietoja tehtävästä antavat myymäläesimiehet!

 

Petteri Jokipuro  0403022670: Telia Kauppa Lahti ja Mikkeli

Matti Immonen 0400351146: Telia Kauppa Pori

Henri Asikainen 0405644192: Tampereen Telia Kaupat

Aso Alanso 0403025419 ja Olli Sorsamo 0403025421: Turun alueen Telia Kaupat

Jani Riihelä 0403022196: Telia Kauppa Kouvola ja Lappeenranta

Tomi Jermoranta 0403024967: Jyväskylän Telia kaupat

 

Kysy mieltäsi askarruttavia asioita myös Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta.

 

#teliakesä #VKD20