(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Sales Agent, Telia Kauppa (Alue 1)
Telia

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä ammatillisia taitoja? Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin Telia kauppaan ja vietä elämäsi kesä Telialla

Kesätyöpaikka meillä tarkoittaa monelle räjähtävää lähtölaukausta koko uralle, sillä yli kolmasosa kesätyöntekijöistämme jatkaa työskentelyä meillä kesän jälkeenkin. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja varmista paikkasi ajoissa!

Tarjoamme (10-38 h/vko) kesätyöpestejä ajalla 1.5.–31.8.2019 Joensuussa, Kuopiossa, Jyväskylässä, Seinäjoella, Vaasassa, Kokkolassa, Oulussa, Torniossa sekä Rovaniemellä.

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä

Kaupassa olet käyntikorttimme, otat asiakkaat vastaan ilolla ja aktiivisella myyntiotteella, kartoitat ja kuuntelet heidän tarpeensa, jonka jälkeen tarjoat heille rohkeasti parasta ratkaisua. Keskeisin tavoitteesi on myydä sujuvasti kaikkia palveluitamme ja tuotteitamme (mobiili- tv- ja internetpalvelut, laitteet, lisätarvikkeet ja -palvelut) Kiinnostus alaa ja tekniikkaa kohtaan auttaa menestymään, mutta tärkeintä on halu toimia ihmisten kanssa. Yhdessä tiimin kanssa huolehdit myös myymälän edustuskunnosta. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti, joten päivään saattaa kuulua myös valmennussessioita.

Mitä tarjoamme

Telialla saat tilaisuuden kehittää vuorovaikutustaitoja, joita tulet tarvitsemaan myös tulevaisuudessa. Telia kaupan myyjät ovat ratkaisumyynnin ja asiakaspalvelun rautaisia ammattilaisia. Pääset osaksi tiimiä, jossa työskennellään nopeatahtisessa ja tuloshakuisessa, mutta rennossa työympäristössä. Kilpailukykyinen palkkauksemme perustuu ICT-alan työehtosopimukseen ja Telia tarjoaa sinulle kilpailukykyisen korvauksen (pohja+myyntibonus) sekä modernit työvälineet. Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään ja jatkuvan tuen tehtävässä kehittymiseen ja menestymiseen. Moni kesätyöntekijä jatkaa meillä syksyllä opintojen ohessa.

Toivomme kesätyöntekijöiltämme

Sopiva tausta tehtävään löytyy oppimishalusta ja -kyvystä, reippaasta asenteesta. Aiemmasta myynti- ja asiakaspalvelukokemuksesta on etua!

·         Sinulla on erinomaiset sosiaaliset taidot

·         Suhtaudut myyntiin intohimolla ja haluat kehittyä henkilökohtaisen myyntityön ammattilaiseksi.

·         Työssä pärjää omalla murteella ja englannilla.

·         Pidät myös kiinni sovituista asioista ja edesautat erinomaisen työilmapiirin luomista.

Kiinnostuitko?

Lähetä itsesi näköinen CV:si ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi 17.02.2019 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta – https://www.telia.fi/career/avoimet-tyopaikat

Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Ojala (Shop Manager, Area North) numerosta 0400294697 arkisin klo 10-12.

#teliakesä #VKD19