(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Sales Agent, Delivery Services
Telia

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Houkuttaako letkeä ja tuloshakuinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä ammatillisia taitoja?

 

Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin kuluttajatoimitusten -myyntitiimiin ja vietä elämäsi kesä Telialla!

 

Kesätyöpaikka meillä tarkoittaa monelle räjähtävää lähtölaukausta koko uralle, sillä yli kolmasosa kesätyöntekijöistämme jatkaa työskentelyä meillä kesän jälkeenkin. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja varmista paikkasi ajoissa!
 

Osastomme on joukko huippuosaajia, joita yhdistävät hyvä huumori ja tekemisen into. Etsimme nyt uusia tiimipelaajia joukkoomme Rovaniemelle vastaamaan asiakkaidemme tarpeista. Tehtävämme ovat kokoaikaisia (38 h/vko) kesätyöpestejä ajalla 11.5.–30.8.2020.
 

 

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä

Meillä tehdään arkisin töitä porrastetusti välillä klo 7.45 – 18.15. Palvelet asiakkaitamme puhelimitse tarjoten maailman luokan asiakaskokemusta. Asiakkaidemme kysymykset voivat liittyä esim. palveluiden tilaamiseen, laskutukseen tai liittymien ja palveluiden toimituksiin. Varmistat kaikissa asiakaskohtaamisissa, että asiakkaillamme on aina parhaimmat palvelut ja tuotteet käytössä ja pyrit tekemään heidän elämästään helppoa.
 

Seuraat aktiivisesti omaa tulostasi ja kehität itseäsi tavoitteeseen pääsemiseksi. Itsesi johtaminen ja oman osaamisesi kehittäminen on oleellinen osa työpäivääsi. Huolehdimme valmentavalla otteella kehittymisestäsi läpi koko kesän ja saat tueksesi huippujengin, joka tutustuttaa sinut työn saloihin.
 

 

Mitä tarjoamme

Toimintaamme ohjaavat Telian arvot – Dare, Care, Simplify. Huippuluokan asiakaspalvelu ja toimituslupauksen ylittäminen ovat meille sydämen asia. Vahvuutesi voivat olla niin tekniikan kuin kaupallisen alan puolelta, joiden lisäksi uskallat heittäytyä työhön omalla tyylilläsi. Tule siis meille ja hiotaan yhdessä myyntitaitosi huippukuntoon!
 

Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten. Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana saamistasi taidoista hyötyä ihan jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi.
 

 

Kesätyöpaikka sopii erityisesti henkilölle, jolla on

  • Intohimoa asiakkaiden hyvinvointia kohtaan sekä suoraselkäistä Fair Play -asennetta
  • Kiinnostusta toimialaamme kohtaan sekä halua luoda sykähdyttäviä asiakaskohtaamisia
  • Tavoitteellisuutta ja myyntihenkisyyttä
  • Rohkeutta tarttua toimeen ja ottaa vastuuta
  • Sujuvia vuorovaikutus - ja viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi, ruotsinkielen taito plussaa
  • Janoaa uuden oppimista ja loistaa paikoin hektisessäkin arjessa
  • Joustavaa ja aktiivista tiimityöskentelyotetta

 

Kiinnostuitko?

Lähetä itsesi näköinen CV ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 28.2.2020 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Haluatko tietää lisää?

Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soittaa Antille ja kysyä lisää tehtävästä: Antti Logje p. 040-3024583 arkisin 8-16.

#teliakesä #VKD19