(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö Saleissa: Askola, Pornainen, Pukkila
Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Osuuskauppa Varuboden-Osla hakee 17 vuotta täyttäneitä kesätyöntekijöitä Pornaisten, Askolan ja Pukkilan alueiden Sale-toimipaikkoihin ajalle 1.5.-30.9. tai sopimuksen mukaan. Etsimillämme henkilöillä on aito halu ja innostus asiakaspalveluun. Myös oma-aloitteisuus ja positiivisuus sekä reipas asenne työtä kohtaan ovat toivelistallamme.Työ sisältää asiakaspalvelua: kassa- ja hyllytystyötä myymälöiden kaikkina aukioloaikoina. Katsomme eduksi molempien kotimaisten kielten hallinnan.

Tarjoamme monipuolisen kesätyön ihmisläheisessä työympäristössä, tarvittavan perehdytyksen tehtäviin ja työehtosopimuksen mukaisen palkan.

Lisää VBOsta voit lukea osoitteesta www.vbo.fi tai Instagram ja Facebook-tileiltämme.
Olemme vahvasti mukana S-ryhmän Nuori Mieli Työssä -hankkeessa. Hankkeen tavoitteena on mm. tukea nuorten työntekijöiden työelämään kiinnittymistä sekä kehittää nuorten työelämätaitoja ja valmiuksia työelämässä. S-ryhmä on myös Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjan pääyhteistyökumppani

Alle 17-vuotiaille tarjoamme mahdollisuuksia kesätyöhön Tutustu ja Tienaa - palkallisen harjoitteluohjelman kautta. Haku näihin tehtäviin on avoinna näillä sivustoilla 15.3.-15.5. ajalla.

Täytä hakemus oheisen linkin kautta 31.3.2019 mennessä.
Huomioithan, että lopulliset valinnat selviävät viimeistään toukokuussa, joten ethän menetä toivoasi jos et heti kuule meistä.