Kesätyö, Sähköverkon tiedonhallinta-assistentti
Helen Sähköverkko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021
Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan! 

Me olemme Helen Sähköverkko, puhtaamman ja helpomman arjen energiakumppani. Siirrämme sähköä helsinkiläisille ja varmistamme, että sähköverkko toimii aina ja kaikissa olosuhteissa. Toimitusvarmuutemme onkin huippuluokkaa, sillä peräti 97 % sähköverkosta kulkee maan alla, suojassa sään oikuilta. Keskimäärin helsinkiläinen kokee puolen tunnin sähkökatkon vain joka kymmenes vuosi. 

Helen Sähköverkko on osa Helen-konsernia, joka lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoaa ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen jo yli 500 000 asiakkaalle Suomessa. Tulevaisuuden energiaratkaisut ja innovaatiot ovat osa konsernimme arkea, ja tavoitteemme on saavuttaa sataprosenttinen hiilineutraalius vuoteen 2035 mennessä. 


Etsimmekin nyt energiseen joukkoomme sähköverkon tiedonhallinta-assistenttia Helsingin Käpylään. 

Koronatilanteesta riippuen työ voi olla lähes kokonaan tai osittain etätyötä. Etätyömahdollisuudesta sovitaan tarkemmin esihenkilön kanssa työn aloituksen yhteydessä. 

Kesätyö ajoittuu ajalle 03.05.–31.8.2021 tai tilanteesi mukaan.  

Tulet kesän ajan työskentelemään avustavien tehtävien parissa sähkönjakeluverkon omaisuudenhallintaan liittyvissä tiedonhallinnan kehityshankkeissa. Tulet myös ylläpitämään omaisuustietojen oikeellisuutta sekä raportoimaan ja analysoimaan sähköverkon rakentamisessa ja kunnossapidossa syntyneitä tietoja. 
 
Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta sähköverkko- tai energia-alan tuntemusta sähkötekniikan AMK- tai yliopisto-opintojen kautta, tietojärjestelmien omaksumiskykyä sekä kiinnostusta datan analysointiin ja raportointiin esimerkiksi Microsoft Power BI -työkalulla. 
 
Toivomme sinusta oma-aloitteista ja innostuneen asenteen omaavaa työkaveria. Toivomme myös, että olet kiinnostunut sähköverkkoalasta ja sähköverkon omaisuustietojen hyödyntämisen kehittämisestä. 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 08.03.2021. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä meillä Hannu-Pekka Hellmanilta soittamalla numeroon 0405298351, hän on parhaiten tavoitettavissa ma 15.2. klo 9–11 ja ti 23.2. klo 12–14. 

Yhdistetään voimat!  
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot