(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, Sähkötyönjohtaja, kokoaikainen, Infra Kiri Oy, Tampere
Infra-Kiri Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Kesätyö, Sähkötyönjohtaja, kokoaikainen, Infra Kiri Oy, Tampere

Hehkuuko tulevaisuutesi kuin led-lamppu? Tunnetaanko sinut työntekijänä, jonka sulakkeet eivät kärähdä ensimmäisestä virtapiikistä? Jos vastasit kyllä, saatat olla juuri oikea henkilö Infra Kirin sähkötyönjohtajien joukkoon!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Infra Kiri Oy:lle sähkötyönjohtajaa kesätyöhön sähköasennuksiin valaistuksen pariin Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta määräaikaiseen työsuhteeseen asiakkaalle.

Tehtäväkenttääsi kuuluu alkuun käytännön asennustyöt sekä valaisimien vaihdot. Ammattitaitosi karttuessa tulet siirtymään enenevissä määrin työnjohdollisiin tehtäviin, sekä työssä on mahdollista jatkaa kesän jälkeenkin. Infra Kiri tarjoaa sinulle mainion kasvualustan sähkötyönjohtajan tehtäviin ja tulevaisuudessa työtehtäviisi kuuluukin muun muassa tarjouslaskenta, sopimusneuvottelut, dokumenttien laatiminen, suunnitelmien tekeminen sekä palavereiden vetäminen. 

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta sähköasennuksista. Kokemus on voinut karttua opiskeluista tai opintojen ohella tehdystä työstä. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla valmis paketti, vaan tärkeintä on kiinnostus valaisinpuolen sähköasennuksia kohtaan sekä halu kehittyä tulevaisuuden sähköalan asiantuntijaksi. Mikäli kuvailet itseäsi oma-aloitteisena, näppäränä ja itsenäisenä työntekijänä, jolta löytyy myös ryhmätyöskentelytaitoja, tämä työ voisi olla sinua varten. Infra Kiri tarjoaa joustavan ja monipuolisen työn sekä mahdollisuuden työskennellä vapaasti ilman niskaan puhaltamista.

Infra Kiri Oy on Pirkanmaalla, Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa pääurakoitsijana toimiva yritys, jonka toimialoja ovat mm. putkilinjojen ja johtoverkkojen sekä teiden ja katujen rakentaminen. http://www.kiri-oy.fi/

Pääasialliset tehtävät

 • Käytännön asennustyöt sekä valaisimien vaihdot

Odotamme sinulta

 • Kokemusta sähköasennuksista
 • Sähköalan korkeakouluopintoja
 • Hyvää asennetta ja sorminäppäryyttä
 • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
 • Valmiutta matkustaa Suomen rajojen sisällä
 • Ajokorttia ja omaa autoa

Tarjoamme sinulle

 • Kerryttää arvokasta työkokemusta sähkötyönjohtajan tehtävistä
 • Mahdollisuuden työskennellä vapaasti ilman niskaan puhaltamista
 • Kannustavan työyhteisön tuen, jossa pääset nopeasti osaksi tiimiä
 • Yrityskulttuurin, jossa kehittymistä tuetaan

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 28.04.2019, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Eveliina Roininen (eveliina.roininen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.