(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ: Sähkösuunnittelu, Espoo
Vahanen-yhtiöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2019

Vahanen Talotekniikka on LVIAS-suunnittelun joustava kumppani, joka tarjoaa asiakkaan tarpeita vastaavat, käyttäjälle helpot talotekniset ratkaisut.

Haemme kesäksi 2020 joukkoamme täydentämään kesätyöntekijää sähkösuunnitteluun. Työpaikka sijaitsee Espoossa.

Kesätyöntekijänä pääset suunnittelemaan osakokonaisuuksia monipuolisiin sähkösuunnitteluprojekteihin kokeneemman suunnittelijan ohjauksessa. Suunnittelutyön lisäksi työtehtäviin kuuluu projektityöskentelyä: pääset osallistumaan suunnittelu- tai työmaakokouksiin ja olemaan osana projektin yhteydenpitoa muun hankeorganisaation suuntaan. Tarkempaan tehtävänkuvaan on mahdollista itse vaikuttaa ja vastuualueet sovitaan yhdessä osaamisesi mukaisesti.

Suunnittelutyössä vastaat omasta vastuualueestasi kokeneemman suunnittelijan ohjauksessa. Vahanen Talotekniikan ydinosaaminen on laaja-alainen peruskorjaus- ja uudisrakennushankkeiden suunnittelu. Tekemistä on myös toimistossa tapahtuvan suunnittelutyön ulkopuolella: pääset halutessasi avustamaan muun muassa valvontaan, tarveselvityksiin ja kuntokartoituksiin liittyvissä tehtävissä. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä monipuolisten ja haastavien projektien suunnittelijana. Aktiivisia projektejamme ovat esimerkiksi monipuoliset tilamuutokset, hotellikonversio pääkaupunkiseudulla, toimitila-uudisrakennuksen suunnittelu, sekä laajamittainen, useita kerrostaloja käsittävä uudisasuntokortteli.

Toivomme, että olet vähintään 3. vuoden AMK- tai DI-opiskelija. Aikaisemmasta suunnittelukokemuksesta sekä urakointipuolen työkokemuksesta on etua. Suunnittelutyö tehdään MagiCAD-ohjelmistolla, joten työ edellyttää vähintään ohjelmiston perusteiden hallintaa. Luotamme kykyysi viedä asioita maaliin itsenäisesti, mutta annamme työllesi myös tarvittavan tuen. Persoonana olet aktiivinen, tiedonjanoinen ja uskallat esittää meille ideoitasi – arvostamme niitä suuresti. Työssä tärkeää on myös kyky toimia ja viestiä ratkaisukeskeisesti osana projektiorganisaatiotamme.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielekkäitä työtehtäviä sekä hyvän perehdytyksen niiden hoitamiseen. Sen lisäksi että suunnitteluosaamisesi vahvistuu meillä, saat näkemystä alalla toimimisesta ja pääset ottamaan vastuuta projektityöskentelystä. Sinulla on mahdollisuus jatkaa töitä meillä opiskelujen ohella kesän jälkeen.

Tarjolla vastuullista kesäduunia!

Olemme jälleen mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa ja sitoudumme hyvän kesätyön kuuteen periaatteeseen: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja -todistus.

Tule kasvamaan, oppimaan ja onnistumaan kanssamme kesällä 2020!

Jätä hakemuksesi viimeistään perjantaina 28.2.2020. Käymme hakemuksia läpi sitä mukaa kun niitä saapuu ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Toimi siis nopeasti! Muistathan perustella hakemuksessasi hyvin, miksi haluat juuri meille kesätöihin ja mikä tekisi sinusta hyvän vahaslaisen.

Onko sinulla kysyttävää kesätyöhaustamme?

Rekrytointitiimimme auttaa sinua mielellään kaikessa kesätyöhakuun liittyvässä! Tavoitat meidät joko sähköpostitse osoitteesta rekry@vahanen.com tai WhatsApp-viestillä numerosta 044 7788 689. Käythän katsomassa myös kesätyösivumme, josta löytyy esimerkiksi Usein kysytyt kysymykset –osio.

Lupaamme hyviä maanantaita

Me lupaamme pitää vahaslaisten mielen virkeänä. Siinä auttavat monipuoliset ja haastavat työtehtävät, erilaiset urapolut, mahdollisuudet vaikuttaa asioihin, kannustava työilmapiiri, koulutusmahdollisuudet, poikkeuksellisen mukavat työkaverit sekä henkilöstöstä välittäminen, yhdessä tekeminen ja kaikin puolin reilu meininki. Yhteinen tavoitteemme on, että kaikista on aina mukava tulla töihin – myös maanantaisin.