Kesätyö – Sähkösuunnittelijaharjoittelija
Sweco

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2021

Haemme Helsinkiin
NUOREMPAA SÄHKÖSUUNNITTELIJAA / SÄHKÖSUUNNITTELUHARJOITTELIJAA

Sähkösuunnittelunharjoittelijana työtehtäväsi vaihtelevat talotekniikan sähkösuunnittelun saralla laidasta laitaan. Toimeksiantomme kattavat lähes kaikki rakennustyypit, asuinrakentamisesta datakeskuksiin ja päiväkodeista sairaaloihin. Osaamistamme tarvitaan näyttävistä ulkovalaistuskohteista 20 kV:n kojeistoihin ja detail-tason piirikaaviosuunnittelusta laajoihin sähköverkkosuunnittelutehtäviin. Viimeaikaisimpia projektejamme ovat olleet esimerkiksi Jätkäsaaressa sijaitseva puurakentamisen tiimoilta palkittu Wood City -toimistorakennus sekä juuri valmistuva Aalto Yliopiston Töölön Kampus.

Tehtäviisi kuuluu uran alussa avustavat suunnittelutehtävät alan parhaiden asiantuntijoiden ohjaamana, mutta jo harjoittelujaksosi aikana pystyt itsenäiseen työskentelyyn. Kuulut tiiviiseen työyhteisöön, jossa kaveria ei jätetä pulaan, vaan apua löytyy aina kun sitä tarvitsee.

Mutkaton Sweco-porukka 
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. Odotamme, että sinulla on uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen!

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Olemme sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin ja jokavuotisissa kyselyissä kesätyöntekijämme ovat kiittäneet aidosti hyvästä ilmapiiristä ja työtehtävien mielekkyydestä. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan riippumatta kokemusvuosista. Swecolla pääset hyödyntämään omaa osaamistasi ja esihenkilösi sekä työkaverisi tukevat sinua ja ammatillista kasvuasi: sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija. Kesätyöntekijöidemme yleinen tyytyväisyys on korkealla tasolla ja moni jatkaakin meillä tehtävissään kesän jälkeen.

Tutustu tarkemmin swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Olet sähköalan teekkari, insinööriopiskelija tai jo vastavalmistunut ja haluat kehittyä sähkösuunnittelun asiantuntijana. Olet vähintään toisen vuoden opiskelija ja haluat saada kokemusta käytännön projektityöstä ja syventää osaamistasi yhteistyössä kokeneiden ammattilaisten kanssa. Olet motivoitunut oppimaan uutta ja omaksut uusia asioita sujuvasti. Henkilönä olet huolellinen, oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja helposti lähestyttävä. Suunnitteluohjelmistojen osaaminen sekä talotekniikan mitoituksiin liittyvät kurssit tai esimerkiksi AV-osaaminen katsotaan sinulle eduksi.

Hakeminen
Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja opintorekisteriotteesi meille alla olevan hakupainikkeen kautta.

Kesätyöhakumme on avoinna 14.2.2022 asti mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea! 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot