(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö - Sähkösuunnittelijaharjoittelija
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2021

Haemme Vaasaan, Kokkolaan, Seinäjoelle, Pietarsaareen tai Nivalaan
SÄHKÖSUUNNITTELUHARJOITTELIJAA KESÄTÖIHIN

Sähkösuunnittelunharjoittelijana työtehtäväsi vaihtelevat talotekniikan sähkösuunnittelun saralla laidasta laitaan. Toimeksiantomme kattavat lähes kaikki rakennustyypit, asuinrakentamisesta datakeskuksiin ja päiväkodeista sairaaloihin. Osaamistamme tarvitaan näyttävistä ulkovalaistuskohteista 20 kV:n kojeistoihin ja detail-tason piirikaaviosuunnittelusta laajoihin sähköverkkosuunnittelutehtäviin ja myös teollisuusrakennukset ovat meille tuttuja.

Tehtäviisi kuuluu avustavat suunnittelutehtävät alan parhaiden asiantuntijoiden ohjaamana, mutta jo harjoittelujaksosi aikana mahdollisesti pystyt itsenäiseen työskentelyyn. Tehtäviisi kuuluu myös mm luovutusdokumenttien tekoa, joka kouluttaa sinua myös käytännössä parhaiten ohjelmistojen käyttöön. Kuulut tiiviiseen työyhteisöön, jossa kaveria ei jätetä pulaan, vaan apua löytyy aina kun sitä tarvitsee.

Mutkaton Sweco-porukka
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu tarkemmin swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/)

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Olet sähköalan insinööriopiskelija ja haluat kehittyä sähkösuunnittelun asiantuntijana. Olet vähintään toisen vuoden opiskelija ja haluat saada kokemusta käytännön projektityöstä ja syventää osaamistasi yhteistyössä kokeneiden ammattilaisten kanssa. Olet motivoitunut oppimaan uutta ja omaksut uusia asioita sujuvasti. Henkilönä olet huolellinen, oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja helposti lähestyttävä. Suunnitteluohjelmistojen osaaminen sekä talotekniikan mitoituksiin liittyvät kurssit tai muu alaan liittyvä osaaminen/kokemus katsotaan sinulle eduksi.

Lisätiedot ja hakeminen 
Voit tutustua meihin myös erilaisissa virtuaalisissa opiskelijatapahtumissa ja virtuaalisilla opiskelijamessuilla, tule tutustumaan Swecoon ja juttelemaan työntekijöidemme kanssa.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja opintorekisteriotteesi meille alla olevan hakupainikkeen kautta. Kesätyöhakumme on avoinna 15.2.2021 asti mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea! Ilmoitathan hakemuksessasi, missä kaupungissa haluaisit työskennellä.