(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö - Sähkösuunnittelijaharjoittelija
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2020

Haemme Helsinkiin
NUOREMPAA SÄHKÖSUUNNITTELIJAA / SÄHKÖSUUNNITTELIJAHARJOITTELIJAA

Sähkösuunnittelunharjoittelijana työtehtäväsi vaihtelevat talotekniikan sähkösuunnittelun saralla laidasta laitaan. Toimeksiantomme kattavat lähes kaikki rakennustyypit, asuinrakentamisesta datakeskuksiin ja päiväkodeista sairaaloihin. Osaamistamme tarvitaan näyttävistä ulkovalaistuskohteista 20 kV:n kojeistoihin ja detail-tason piirikaaviosuunnittelusta laajoihin sähköverkkosuunnittelutehtäviin. Viimeaikaisia projektejamme ovat olleet esimerkiksi Jätkäsaaressa sijaitseva puurakentamisen tiimoilta palkittu Wood City -toimistorakennus sekä juuri valmistuva Aalto Yliopiston Töölön Kampus.

Tehtäviisi kuuluu uran alussa avustavat suunnittelutehtävät alan parhaiden asiantuntijoiden ohjaamana, mutta jo harjoittelujaksosi aikana pystyt itsenäiseen työskentelyyn. Kuulut tiiviiseen työyhteisöön, jossa kaveria ei jätetä pulaan, vaan apua löytyy aina kun sitä tarvitsee.

Mutkaton Sweco-porukka
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu tarkemmin swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/)

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Olet sähköalan teekkari, insinööriopiskelija tai jo vastavalmistunut ja haluat kehittyä sähkösuunnittelun asiantuntijana. Olet vähintään toisen vuoden opiskelija ja haluat saada kokemusta käytännön projektityöstä ja syventää osaamistasi yhteistyössä kokeneiden ammattilaisten kanssa. Olet motivoitunut oppimaan uutta ja omaksut uusia asioita sujuvasti. Henkilönä olet huolellinen, oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja helposti lähestyttävä. Suunnitteluohjelmistojen osaaminen, talotekniikan mitoituksiin liittyvät kurssit ja AV-osaaminen katsotaan sinulle eduksi.

Lisätiedot ja hakeminen
Voit tutustua meihin erilaisissa virtuaalisissa opiskelijatapahtumissa ja virtuaalisilla opiskelijamessuilla, tule tutustumaan Swecoon ja juttelemaan työntekijöidemme kanssa.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja opintorekisteriotteesi meille alla olevan hakupainikkeen kautta. Kesätyöhakumme on avoinna 15.2.2021 asti mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea!