Kesätyö, Sähkösuunnittelija
Helen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021
Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimmekin nyt energiseen joukkoomme sähkösuunnittelijaa Ahvenkosken vesivoimalaitokselle Pyhtäälle. 

Koronatilanteesta riippuen työ voi olla osittain etätyötä. Etätyömahdollisuudesta sovitaan tarkemmin esihenkilön kanssa työn aloituksen yhteydessä. 

Kesätyö ajoittuu ajalle 17.5.–15.9.2021 tai tilanteesi mukaan. 

Tulet kesän ajan työskentelemään Pyhtäällä Ahvenkosken vesivoimalaitoksen sähköisen ohjausjärjestelmän tämänhetkisen tilanteen kartoituksen, dokumentoinnin ja uusinnan toteutuksen esisuunnittelun parissa. 
 
Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta vähintään toisen vuoden sähkötekniikan opintoja (AMK tai yliopisto), piirikaavioiden lukutaitoa ja SFS 6002 sähkötyöturvallisuuspätevyyttä. Toivomme, että olet suorittanut hätäensiapu- ja työturvallisuuskoulutukset, mutta tarvittaessa koulutamme Sinut näihin. 
 
Toivomme sinusta oma-aloitteista, rauhallista ja ennen kaikkea systemaattisen työskentelytavan niin ryhmässä kuin itsenäisesti omaavaa työkaveria. 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 08.03.2021. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä meillä Jari Kottoselta soittamalla numeroon 0505592 769 tai Antti Vuorenpäältä soittamalla numeroon 0409220776, he ovat parhaiten tavoitettavissa ke 17.2 - pe 19.2. klo 9–14. 
 
Yhdistetään voimat! 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot