(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ: Sähköasentajaharjoittelija (6 kpl)
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2018

MAAILMAN PARASTA KESÄDUUNIA

Helen on yksi Suomen suurimmista energiayhtiöistä ja meidät on palkittu useaan otteeseen maailman tehokkaimpana energiantuottajana.

Kehitämme jatkuvasti yhä innovatiivisempia ratkaisuja ja tavoitteenamme on ilmastoneutraali tulevaisuus. Haluamme jatkossakin tarjota asiakkaillemme maailman parasta kaupunkienergiaa – ja samalla olla hyville työntekijöillemme maailman paras työpaikka.

Etsimme nyt opiskelijoita kesätyöntekijöiksi. Palkkaamme tulevaisuuden huippuosaajia monipuolisiin ja eri kokemustaustaa vaativiin tehtäviin pääkonttorillemme Helsingin Kamppiin ja ympäri kaupunkia sijaitseville voimalaitoksille.

Haemme nyt maailman parhaaseen kesäduuniin

SÄHKÖASENTAJAHARJOITTELIJOITA (6 kpl)

Tehtäväsi sisältää:

  • Voima- ja lämpölaitosten tuotantolaitteiden sähköasennuksia sekä korjaus- ja huoltotöitä Helsinkiin Hanasaaren, Salmisaaren tai Vuosaaren voimalaitoksille tai Helsingin alueella sijaitseville lämpölaitoksille
  • Kiinteistösähkölaitteiden asennusta, huoltoa ja viankorjausta

Odotamme:

  • Sähköalan opintoja
  • Kokemusta alan asennustöistä
  • Vähintään 18 vuoden ikää

Katsomme eduksi:

  • Ajokortin, työturvallisuuskortin, tulityökortin ja sähkötyöturvallisuuskortin

Lisäksi odotamme sinulta positiivista latausta, tekemisen meininkiä ja kykyä oppia uusia taitoja. Ennen kaikkea etsimme energisiä tyyppejä tuottamaan maailman parasta kaupunkienergiaa.

Työsuhteen kesto: sopimuksen mukaan.

Toimi salamana ja lähetä hakemuksesi meille 17.1.–18.2. Vastaamme kaikille hakijoille huhtikuun loppuun mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysinsinööri Maija Virta puh. 050 387 3751 (tiistaisin ja torstaisin klo 13:00 – 15:00).