(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, sähköasentaja
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Vietä kanssamme unohtumaton kesä, jota muistellaan lämmöllä pitkään! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.  

Etsimme nyt rohkeaan joukkoomme sähköasentajia Helenin voima-, lämpö- ja jäähdytyslaitoksiin Helsingissä. 

Mistä on ikimuistoinen kesä tehty? 

Tulet kesän ajan työskentelemään energiatuotannon ytimessä kunnossapitotehtävissä Helenin eri voimalaitoksilla tai lämpö- ja jäähdytyslaitoksilla. Sähköasentajaharjoittelijana työpäiviisi kuuluu laitosten sekä tuotantoprosessien sähkölaitteiden tarkastus- ja asennustöitä. Työpäiväsi aikana teet niin vuosihuoltoja, tarkastuskierroksia, pieniä uudisasennuksia kuin vian korjauksiakin. Hauskuutta työpäivään tuo lisäksi se, että töitä tehdään aina kaverin kanssa joko pareissa tai ryhmässä. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta aitoa kiinnostusta ja innostusta alaa kohtaan ja innokkuutta oppia uutta jokaisen työpäivän aikana. Onhan sähköala myös sinulle tuttu jo opintojesi kautta ja olethan vähintään 18-vuotias? Aiempi kokemus alan työstä tai työssäoppimisesta alan tehtävissä on sinulle hyödyksi kesää ajatellen. Työn turvallinen suorittaminen edellyttää sähkötyöturvallisuus- ja työturvallisuuskorttia, mutta koulutamme ne sinulle tarvittaessa. 

Toivomme sinusta ennen kaikkea oma-aloitteista ja kehittymishaluista työkaveria.  

Ikimuistoinen kesä rakentuu uuden oppimisesta ja kokeilemisesta, muiden heleniläisten kanssa verkostoitumisesta ja hauskanpidosta sekä itsensä haastamisesta. Ja mikä tärkeintä, pääset tekemään asiakkaidemme arjesta helpompaa ja mutkattomampaa. Viime vuoden kesätyöntekijät arvostivat erityisesti Helenin avointa ilmapiiriä, kannustavia työkavereita sekä vaihtelevia työtehtäviä. Huikeat 100 % kesätyökyselyymme vastanneista suosittelisi meitä työnantajana kokemuksensa perusteella. Olemme myös sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin. Voit siis luottaa siihen, että kesästäsi tulee antoisa säästä huolimatta. 

Kesätyöt ajoittuvat meillä pääsääntöisesti toukokuusta syyskuuhun, mutta ajankohdissa on neuvotteluvaraa. Tehtävä on kokoaikainen päivätyö. 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 29.2.2020. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä Helenillä Salmisaaren voimalaitoksen Lassi Kalmiselta soittamalla numeroon 040 685 7332, hän on parhaiten tavoitettavissa pe 17.1. klo 12-14 ja pe 24.1. klo 12-14. Voit myös olla yhteydessä Lämpö- ja jäähdytyslaitosten Janne Heinoseen soittamalla numeroon 0504340178, hän vastaa mielellään kysymyksiisi ti 21.1. klo 12-14, ti 4.2. klo 12-14 ja ti 25.2. klo 12-14. 

Yhdistetään voimat!