KESÄTYÖ: Sähköasentaja Rovaniemelle
Are Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022
Haemme nyt

Sähköasentajaa kesätöihin Rovaniemelle

Opiskeletko sähköasennusta? Haluaisitko olla mukana kestävän ja energiatehokkaan yhteiskunnan rakentamisessa Suomen isoimmassa talotekniikkayrityksessä? Jos kolahti, niin voisit sopia meidän joukkoomme. Tehtävä on määräaikainen kesäsijaisuus ajalle 23.5. -31.8.2022.

Sähköasentajana hoidat sähköasennustehtäviä urakkatyömailla. Meillä pääset tekemään kesätöitä talotekniikka-alan osaavien ammattilaisten opastuksessa ja hankkimaan käytännön työelämätaitoja mukavassa työporukassa. Kesätyöntekijämme arvostavat meillä rentoa ilmapiiriä, mukavia työkavereita, monipuolisia, itsenäisiä ja vastuullisia työtehtäviä, joihin kuitenkin esimiehen ja työyhteisön tukea aina saatavilla.

Jotta kesätyökokemus olisi molemmin puolin antoisa, toivomme sinulta:

Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa
Voit olla opintojesi alku- tai loppuvaiheessa korkeakoulusta tai ammatilliselta puolelta.

Voimassa olevaa sähkötyö- ja työturvallisuuskorttia sekä ajokorttia
Panostamme työturvallisuuteen.

Asiakaspalveluhenkisyyttä sekä reipasta ja innokasta työotetta
Arella työskennellään yksin ja porukassa, eikä työkaveria jätetä pulaan.

Yhteistyötaitoja ja nuhteetonta taustaa
Meillä on nollatoleranssi kiusaamiselle ja syrjinnälle.

Kuulostaako hyvältä? Jatka lukemista!


"Parasta oli mukavat työkaverit, rento työilmapiiri sekä työpäivien monipuolisuus. Aina pystyi kysymään, jos joku oli epäselvää ja sain tehdä vastuullisia, oikeita töitä."
-Aren kesätyöntekijä

Kyllä, haluan Arelle kesätöihin
Hyvä juttu - tartu siis tuumasta toimeen ja täytä hakulomake! Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Timo Räisänen, puh. 050 327 0959 tai sähköpostilla timo.raisanen@are.fi. Odotamme hakemustasi viimeistään su 27.2.2022 mennessä www.are.fi/tyopaikat -sivun kautta.


Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2022 -kampanjassa, jossa sitoudumme noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita ja tarjoamaan opiskelijoille onnistuneet harjoittelukokemukset. Lisäksi tarjoamme työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen ja monipuoliset henkilöstöedut.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot