Kesätyö, Sähkö- ja automaatioasentajia
Helen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021
Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimmekin nyt energiseen joukkoomme sähkö- ja automaatioasentajia Helenin voimalaitoksille sekä kaukolämpö ja -jäähdytysverkoille. Tuleva toimipisteesi voi olla Helsingin Hanasaaressa, Salmisaaressa tai Vuosaaressa. 

Kesätyöt ajoittuvat meillä pääsääntöisesti toukokuusta syyskuuhun, mutta ajankohdissa voi olla neuvotteluvaraa.  

Tulet kesän ajan työskentelemään energiatuotannon ytimessä kunnossapitotehtävissä Helenin eri voimalaitoksilla sekä kaukolämpö ja -jäähdytysverkoilla. Sähkö- ja automaatioasentajana työpäiviisi kuuluu laitosten ja tuotantoprosessien sähkö- ja automaatiolaitteiden tarkastus- ja asennustöitä. Työpäiväsi aikana teet niin vuosihuoltoja, tarkastuskierroksia, pieniä uudisasennuksia kuin viankorjauksiakin. Hauskuutta työpäivään tuo lisäksi se, että töitä tehdään aina kaverin kanssa - joko pareittain tai ryhmässä. 
 
Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta aitoa kiinnostusta alaa kohtaan ja innokkuutta oppia uutta jokaisen työpäivän aikana. Toivoisimme alan olevan sinulle tuttu jo opintojesi tai työkokemuksen kautta ja olethan vähintään 18-vuotias? Työn turvallinen suorittaminen edellyttää voimassa olevia sähkötyöturvallisuus- ja työturvallisuuspätevyyksiä, mutta tarvittaessa autamme sinua niiden hankkimisessa ennen kesätyön alkua. 
 
Toivomme sinusta oma-aloitteista, innokasta ja kehittymishaluista työkaveria. 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 08.03.2021. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä meillä 

Lämpö- ja jäähdytyslaitosten työnjohtaja Janne Heinoselta soittamalla numeroon 0504340178, hän on parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 8–15 välillä. 

Salmisaaren voimalaitoksen työnjohtaja Lassi Kalmiselta soittamalla numeroon 0406857332, hän on parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 8–15 välillä. 

Hanasaaren voimalaitoksen työnjohtaja Jukka Björkiltä soittamalla numeroon 0403340476, hän on parhaiten tavoitettavissa maanantaisin ja torstaisin klo 12–15. 

Yhdistetään voimat! 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot