Kesätyö sähkö- ja automaatioasentaja Tampere
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2021

Haemme nyt SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOASENTAJAA asiakaskohteisiimme TAMPEREELLE.


Työssäsi teet kiinteistöjen asennus-, huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Tukenasi on ammattitaitoinen tiimi sekä kiinteistöhuollon että talotekniikan ammattilaisia. Työskentelet pääsääntöisesti arkipäivisin klo 8–16 välillä. Työsuhde on määräaikainen kausityö kesän 2021 ajalle.


Tähän tehtävään haemme tulevaisuuden ammattilaista, jolla olisi opinnot loppuvaiheessa sähkö- ja/tai automaatioinsinöörilinjalta. Lisäksi toivomme, että sinulla on aikaisempaa soveltuvaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä vähintään vuoden ajalta. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä sekä kykyä työskennellä niin tiimissä kuin myös itsenäisesti kantaen vastuuta omasta työstä. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon, ajantasaiset IT-taidot, B-ajokortin sekä hyvää suomen kielen taitoa. Lisäksi sinulla tulisi olla oman auton käyttömahdollisuus.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme tarjota mahdollisuuden henkilökohtaiseen urakehitykseen huomioimalla myös elämäntilanteesi. Tarjoamme paikan jossa voit kasvaa!


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 15.4.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan joko 1.5. tai 1.6.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot