(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, Sahan työnjohtaja
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2020

Kesätöissä saat arvokasta kokemusta oman opiskelualasi töistä. Tarjoamme monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kansainvälisessä yrityksessä, joka rakentaa kestävämpää huomista. Me inspiroidumme biotalouden rajattomista mahdollisuuksista ja viitoitamme tietä tulevaisuuteen, jossa maailma ei ole enää riippuvainen fossiilisista raaka-aineista. Tule mukaan!

 

 

Haemme nyt kesätyöntekijää sahan työnjohtotehtäviin Kaukaan sahalle Lappeenrantaan.

 

 

Tiimin terveiset:

”Kesäharjoittelijana saat kesän aikana arvokasta esimieskokemusta vastuullisessa työympäristössä. Harjoittelun jälkeen sinulla on laaja ymmärrys koko tuotantoprosessista sekä suurien tiimien kanssa toimimisesta. Työnjohtajana olet tärkeä osa tuotantomme varmistamista ja sen kehittämistä. Jos janoat vastuuta ja haluat haastaa itseäsi Euroopan suurimmalla mäntysahalla, hae tiimiimme!”  – Ville Laitinen, tuotantopäällikkö

 

 

Kesätyöt

 

Kesätyönjohtajana pääset mukaan sahan jokapäiväiseen toimintaan. Osallistut päivittäiseen tuotannon tukemiseen, jolloin työohjeiden laatiminen ja poikkeuksellisten tilanteiden varmistaminen ovat osa työtehtävääsi. Turvallisuus on tärkeä ja keskeinen osa tehtaamme toimintaa ja työnjohtajalla on rooli mukana turvallisuustoiminnassa. Pääset mukaan erilaisiin tuotannollisiin ja henkilöstön kehitystehtäviin. Työnjohtajan tehtävät ovatkin vaihtelevia eikä kahta samanlaista päivää tule. Kesätyönjohtaja sijaistaa Kaukaan sahan työnjohtajien kesälomat.

 

Työnjohtajan tehtävässä opit päätöksentekoa sekä ratkaisuvalmiuksia ja kehitystehtävissä projektinhallintaa. Tulet oppimaan paljon yhdessä tekemisestä ja töiden organisoimisesta. Työyhteisössämme oma-aloitteisuuttasi tuetaan samalla kun esimiestaitosi pääsevät kehittyvät tehdessä yhteistyötä linjan työntekijöiden kanssa.

 

Kaukaan saha on yksi Suomen suurimpia sahoja ja se on kapasiteetin sekä henkilömäärän suhteen mitattuna UPM:n sahoista suurin: vuosittainen kapasiteetti on 510 000 m3 mänty- ja kuusisahatavaraa, ja sahalla työskentelee noin 120 UPM:läistä.

 

 

Kesätyöntekijämme

  • Olet valmistumassa tai juuri valmistunut AMK- tai yliopisto-opiskelija tehtävään soveltuvalta alalta, esimerkiksi puu- tai konetekniikan alalta
  • Sinulta löytyy positiivista ja energistä asennetta, oma-aloitteisuutta sekä vastuuntuntoa. Hyvät organisointi- ja yhteistyökykytaidot, ratkaisukeskeisyys ja joustavuus ovat ratkaisevassa osassa tehtävässä menestymisessä, hyvät tietotekniset valmiudet tukevat myös tehtävässä
  • Sinulla on muutaman vuoden soveltuva työkokemus, aikaisempi kokemus tuotannon työtehtävistä ja esimiehenä toimimisesta luetaan eduksi
  • Olet valmis työskentelemään vuorotyössä
  • Hallitset erinomaisesti niin suullisen kuin kirjallisen suomen kielen taidon sekä tulet tarvittaessa toimeen englannin kielellä
  • Olet valmis aloittamaan työt toukokuun alussa

 

Perehdytämme kaikki kesätyöntekijät tehtäviinsä ja työyhteisön sääntöihin. Olet täysivaltainen työyhteisön jäsen heti ensi päivästä lähtien. Rohkaisemme aktiivisuuteen, kysymään ja oppimaan lisää työtehtävistä.


Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Odotammekin jokaiselta UPM:läiseltä turvallisuusajattelun omaksumista ja sitoutumista yhteisiin sääntöihin sekä halua edistää näitä omalla toiminnallaan.

 

 

UPM työpaikkana

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu turvallisuus, osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

 

Oletko valmis?

 

Lisätietoja kesärekrytoinnin aikatauluista, hakemisesta ja kesätyöpaikoista löydät osoitteesta www.upm.fi/kesa.

 

Kuule lisää kesätöistä ja kysy! Järjestämme useita webinaareja, ilmoittaudu sinulle sopivaan kesätyöwebinaarisivullamme.

 

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen haun päättymistä. 

 

Täytä hakijaprofiilisi sekä hakemus huolellisesti, lisääthän myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeen. Haku päättyy 14.02.2021. 

 

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota meihin yhteyttä sähköpostitse summer@upm.com tai puhelimitse 0204146600. 

Osallistumme vastuullinen kesäduuni –kampanjaan. 

Huomioithan, että kesätyötehtäviin ei ole mahdollista saada sopeutumisrahaa, tai/ja maahanmuuttotukea. 

UPM on tupakoimaton työpaikka.