(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Risk & Assurance Trainee
Telia Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä taitoja tulevaa työuraasi varten?  

Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin talouteen ja vietä elämäsi kesä Telialla! 

 

Olen Antti Turunen ja vastaan Telian Suomen taloudessa Risk & Assurance -tiimistä. Tiimini on joukko huippuosaajia ja hyvä huumori ja tekemisen into yhdistävät meitä. Etsimme nyt yhdessä uutta tiimipelaajaa joukkoomme Helsinkiin mukaan riskienhallintaan ja torjumaan liiketoimintaan kohdistuvia haasteita. 

 

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä  

Meillä tehdään töitä liukuvasti arkisin klo 7-17 välillä. Päivän aikana saat hoitaa riskeiksi tunnistettuihin tapahtumiin liittyviä sisäisiä työpyyntöjä ja viranomaisilta tulevia selvityspyyntöjä esimerkiksi identiteettivarkauksiin liittyen. Päivittäinen työskentely edellyttää monien tietojärjestelmien käyttöä, joten perehdytys järjestelmien käyttöön on olennainen osa alussa tapahtuvaa koulutusta. Pääset myös tekemään yhteistyötä sidosryhmiemme kanssa Telian sisällä. Kehitämme osaamistamme ja prosessejamme jatkuvasti, joten päivään saattaa kuulua lisäksi ideapalavereita ja lyhyitä koulutuksia. Kun järjestelmät ja perusasiat alkavat sujumaan, on sinulla erinomainen mahdollisuus toimia tiimimme mukana myös esimerkiksi analytiikan, datamallinnuksen, luottoriskien, prosessiautomaation, prosessikehityksen ja liiketoiminnan varmennuksen parissa. 

 

Mitä tarjoamme 

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden toimia talousyksikössä riskienhallinnan näkökulmasta. Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana kartuttamastasi arvokkaasta osaamisesta sekä ongelmanratkaisu- ja yhteistyötaidoista hyötyä ihan jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi.  

 

Kesätyöpaikka sopii erityisesti henkilölle, joka:

  • Opiskelee teknisen, matemaattisen, datatieteen tai kaupallisen alan opintoja 
  • Janoaa uuden oppimista ja loistaa paikoin hektisessäkin arjessa
  • On kiinnostunut toimialastamme 
  • Kykenee sujuvasti viestimään ja toimimaan eri sidosryhmien kanssa (niin suomeksi kuin englanniksi) 
  • On innostunut ainakin joistakin seuraavista aihepiiristä kuten riskienhallinta, prosessiautomaatio, tietoturvallisuus, datamallinnus, data-analytiikka, tietokannat, koneoppiminen, tiedonlouhinta, tekoäly

 

Kiinnostuitko? 

Lähetä itsesi näköinen CV ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 6.3.2020 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

 

Haluatko tietää lisää? 

Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soitella Antille ja kysyä lisää tehtävästä: Antti Turunen p. 040 3022305 (ke-to klo 9-10).

 

#teliakesä #VKD20