(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, rautatiekaluston asentaja, Tampere
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Etsimme kesätyöntekijöitä VR Groupin kunnossapitoon, Tampereen varikolle asentajatehtäviin. Tampereen varikolla huolletaan ja korjataan kiskoilla liikkuvaa kalustoa kuten dieselvetureita, kiskobusseja ja ratatyökoneita. Yksikössä työskentelee noin 30 kiskokaluston ammattilaista. 
  
Tehtäviisi kuuluvat asennustyöt, materiaalitehtävät ja asennustoiminnan kehitystehtävät. Mahdollisesti myös jonkin verran työtehtäviä muilla paikkakunnilla Länsi-Suomen alueella. Tarkemmat työtehtävät määritellään yhdessä henkilön kanssa huomioiden omat kyvyt ja valmiudet.
 
Odotamme, että sinulla on kunnossapitotehtäviin soveltuva tekninen tai sähköalan koulutus. Voit olla myös opintojasi viimeistelevä tuleva tekniikanammattilainen. Toivomme sinulta reipasta ja positiivista asennetta työntekoon sekä halua oppia uutta. Teknisen tai sähköalan työkokemus sekä tekniset harrastukset katsotaan eduksi.
 
Tarjoamme sinulle mukavien työkavereiden lisäksi monipuolisia ja haastavia työtehtäviä vuorotyön parissa, mahdollisuuden oppia työelämässä tarvittavia taitoja sekä osaamista rautatieliikenteen kalustosta sekä laaja-alaista työkokemusta tekniikasta.

Työsuhteen tarkemmat alkamis- ja päättymispäivät sovitaan joustavasti valitun henkilön kanssa.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Mika Halme puh. 040 8630 287 tai sähköpostitse mika.halme@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 18.3.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Olemme mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa, jossa sitoudumme noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita ja tarjoamaan nuorille sekä opiskelijoille onnistuneet kesätyö-/harjoittelukokemukset.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.