(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: RAN Planning and Construction
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Etsitkö kesätyötä, jossa saat vastuuta, haasteita ja pääset työskentelemään eri matkapuhelinverkon tekniikoiden parissa? Tässä sinulle mieletön mahdollisuus kehittää osaamistasi Elisan mobiilitukiasemien parissa!

RAN Planning and Construction toimintomme tarjoaa kolmelle oma-aloitteiselle ja rohkealle osaajalle kesätöitä. Toiminto vastaa Elisan mobiilitukiasemien rakennuttamiseen liittyvistä prosesseista, joka kattaa kaiken aina suunnittelusta valmiin työn tarkastukseen. Kesän aikana matkapuhelinverkon fyysinen ja looginen toteutus tulee sinulle varmasti tutuksi.

Keskeisimmät tehtäväsi tulevat olemaan:

  • Osallistuminen Elisan matkapuhelinverkon tukiasemien rakentamisprosessin eri työvaiheisiin, sisältäen mm.
    • Rakentamiskohteiden valmistelevat tehtävät ja yhteistyö sisäisten sidosryhmien kanssa.
    • Rakentamisohjelman seuranta ja toimittajaohjauksen avustavat tehtävät
    • Dokumentoinnin ja tietohuollon tehtävät

Mitä toivomme sinulta?

Ehkä opiskelet ammattikorkeakoulussa tai teknillisessä korkeakoulussa ja opintosi ovat jo loppusuoralla. Meille kuitenkin koulutustaustaa tärkeämpää on, että sinulla ymmärrystä ja aitoa kiinnostusta eri teknologioihin sekä loogisen prosessikokonaisuuden hahmottamiseen. Sisäistät nopeasti kokonaisuuksia, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja nautit työskentelystä eri sidosryhmien kanssa. Olet oma-aloitteinen ja ennakkoluuloton tiimipeluri, joka nauttii ongelmien selvittämisestä.

Jos sinulla on kokemusta koodaamisesta ja ymmärrystä RF-tekniikasta, Kimmo ottaa sinut ilolla tiimiinsä

Teemme Elisalla paljon etätöitä ja tiimimme ovat ympäri Suomea, joten toivottavasti työskentely digitaalisten välineiden avulla ei ole sinulle vierasta. RAN Planning ja Production Construction tehtävät sijoittuvat Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun. Kerrothan hakemuksellasi millä paikkakunnilla sinun on mahdollista työskennellä.

Jos haluat kuulla lisää tehtävästä, niin voit olla yhteydessä Kimmoon, Tuukkaan tai Teroon (kimmo.karjalainen@elisa.fi, tuukka.rinne@elisa.fi, tero.reinhardt@elisa.fi)