(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö rakennustyömaalla
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Haemme kesälle 2020 jo kokemusta omaavia rakennusalan kesätyöntekijöitä.

Hei kokeneempi rakennustaustainen kesätyönhakija!

Joko mietit tulevaa kesää? Kesätyö antaa monelle hyviä kokemuksia tulevaisuuden työuralle tai vaikkapa taukoa nykyiseen työhösi/opiskeluusi.

Nyt sinulla on tilaisuus käyttää kesä hyödyllisesti ja kerätä kokemusta erilaisista rakennusalan tehtävistä! Palkkaamme jälleen useita kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin Jyväskylän ja lähialueiden rakennustyömaille.

Barona Rakennus on vastuullinen työnantaja, joka noudattaa rakennusalan työehtosopimusta ja pitää huolta työntekijöistään. Meillä pääset osaksi reilua työyhteisöä ja mikä parasta, pääset kartuttamaan työkokemusta monipuolisiin tehtäviin, jotka räätälöimme osaamisesi, kiinnostuksesi sekä kokemuksesi perusteella. Kerrothan siis hakemuksessasi lisää itsestäsi ja osaamisestasi.

Tarjolla on mm. rakennustyöntekijän, rakennusmiehen, kirvesmiehen ja maanrakennusmiehen paikkoja auki.

Barona Rakennus on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesätyökokemuksen lisäksi laadukkaat työvarusteet, kilpailukykyisen palkan sekä asiansa osaavien yhteyshenkilöiden tuen.

Rakennusalan kesätyöntekijöiltä vaadimme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, täysi-ikäisyyttä sekä hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Tässä haussa vaadimme vähintään 1v jaksottaista tai yhtäjaksoista kokemusta rakennusalalta 2000 luvulta.

Kesätyöt alkavat ja päättyvät joustavasti käytettävyytesi mukaan. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa kesän jälkeen. Työaika on pääasiassa arkisin klo 7-15.30.

https://www.youtube.com/watch?v=MTg0sUSCtqs&feature=youtu.be

Edellytykset työnsaannille:

  • kokemusta rakennusalalta

Eduksi luettavat asiat:

  • Rakennusalan opiskelija
  • Työturvallisuuskortti

Hae heti ja tule juttelemaan mahdollisuuksista ajoissa.

0503392257 Tommi Parhiala

0505757511 Mika Salminen

Soita ja kysy lisää.