Kesätyö - Rakennustöiden valvojaharjoittelija
Sweco

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Haemme Helsinkiin Taloyhtiöpalveluihin  
RAKENNUSTÖIDEN VALVOJAHARJOITTELIJA

Tehtäviisi kuuluvat asuinkiinteistöjen pienimuotoisten korjausten rakennusvalvontatehtävät. Valvot esimerkiksi huoneistoremontteja. Toimit yhteistyössä urakoitsijan, osakkeen omistajan ja isännöitsijän kanssa. Tukenasi on kokeneempi valvoja. Työsi on liikkuvaa ja kohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. 

Mutkaton Sweco-porukka 
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu tarkemmin swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/)

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Olet teekkari tai insinööriopiskelija ja olet jo opintojesi loppupuolella. Haluat saada kokemusta käytännön työstä ja syventää osaamistasi yhteistyössä kokeneiden ammattilaisten kanssa. Katsomme eduksi, mikäli sinulta löytyy jo aiempaa kokemusta alalta. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Lisätiedot ja hakeminen
Voit tutustua meihin erilaisissa virtuaalisissa opiskelijatapahtumissa ja virtuaalisilla opiskelijamessuilla, tule tutustumaan Swecoon ja juttelemaan työntekijöidemme kanssa. 

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja opintorekisteriotteesi meille alla olevan hakupainikkeen kautta. Kesätyöhakumme on avoinna 15.2.2021 asti mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea! 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413488
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävistä antaa: Sami Koskela, puh. 040 6242557, sami.koskela@sweco.fi.