(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, Rakennustekniikan insinööriopiskelija tuotantoon, kokoaikainen, Oulu
Rajaville Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020
Etsitkö vielä kesätöitä? Haluatko töihin mukavaan porukkaan betonielementtien tuotannon tehtäviin? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tuotannon kesätyöntekijä!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Rajaville Oy:lle, reipasta tuotannon kesätyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Ouluun. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Tuotannon kesätyöntekijänä osallistut Rajavillen tuotannon työtehtäviin liittyen betonituotteiden valmistukseen kuten runkoraidoittamiseen. Tässä työssä pääset osalliseksi alueellisestikin merkittäviin rakennushankkeisiin! Työssä kartutat myös alan käytännön kokemusta ja siksi tehtävään soveltuu erittäin hyvin esimerkiksi rakennustekniikan tai muun teknillisen alan insinööriopiskelija.

Rajaville Oy on betonirakentamisen asiantuntija. Osaavien ammattilaisten yhteistyö toimii saumattomasti suunnittelupöydältä tehtaalle, työmaalle ja onnistuneeseen lopputulokseen. Alan johtavana betonisten valmisosien tuottajana resurssimme takaavat tuotteille korkean laadun, nopean ja varman toimituksen sekä välillemme mutkattoman kumppanuuden. Lisätietoja yrityksestä: http://www.rajaville.fi/

Pääasialliset tehtävät 
  • Korvenkylän betonielementtitehtaan tuotantotyöt ajalla 1.6.2020-31.8.2020
  • Työaika on 40/h viikossa työvuorojen ajoittuessa maanantaista perjantaihin välille 6.00-17.30
Odotamme sinulta 
  • Reipasta ja hyvää asennetta työhön sekä fyysiseen työhön soveltuvaa kuntotasoa
  • Teknillisen alan opintoja - voit olla myös opintojen alkuvaiheessa!
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
Tarjoamme sinulle
  • Mahdollisuuden kerryttää työkokemusta sekä kartuttaa taitojasi betonielementtien parissa
  • Kokoaikaisen kesätyön, joka sijoittuu maanantaista perjantaihin – ei viikonloppu tai yötöitä!
  • Mukavan työyhteisön
  • Toimivan perehdytyksen tehtäviin
Hae tehtävään heti! 
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 26.5., mutta nopeus on valttia! Tehtävässä aloitus on jo 1.6.2020. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Anna-Leena Kontio (040 940 2481 arkisin klo 9-13, sähköpostitse anna-leena.kontio@studentwork.com). 
 
Lisätietoja Studentworkista 
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! 
 
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.