(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, rakennus-, sähkö ja elektroniikka ja konetekniikka - Espoo, Vihti, Tampere
Eurofins Expert Services

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020
Eurofins Expert Services Oy on osa kansainvälistä Eurofins Groupia. Tarjoamme erilaisia asiantuntija-, sertifiointi-, testaus- ja tarkastuspalveluja. Meillä työskentelee 200 eri alojen asiantuntijaa. Liikevaihtomme on 19,5 milj. €. Toimipisteemme ovat Espoossa, Tampereella ja Vihdissä.Eurofins Scientific on kansainvälinen biotieteiden alalla toimiva yhtiö, joka tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman analyysi- ja testauspalveluita monilla eri aloilla toimiville asiakkailleen. Eurofins uskoo olevansa maailman johtava testauspalveluiden tarjoaja elintarvike-, ympäristö- ja lääkesektorilla sekä kosmeettisten tuotteiden testauksessa ja maatalousanalytiikassa. Konserni on myös yksi maailmanlaajuisista riippumattomista markkinajohtajista tarjoten tiettyjä testaus- ja laboratoriopalveluita genomiikan, farmakologian, oikeuslääketieteen sekä edistyksellisten materiaalitutkimusten ja kliinisten tutkimusten tarpeisiin. Näiden lisäksi Eurofins on yksi maailman nopeimmin kasvavista yhtiöistä kliiniseen diagnostiikkaan liittyvässä testauksessa. Eurofins toimii yli 800 laboratorion ja 45 000 työntekijän voimin 47 maassa. Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli noin 4.2 miljardia euroa.
Tarjoamme tulevana kesänä 2020 muutamia kesätyöpaikkoja motivoituneille, työtä pelkäämättömille ja oppimishaluisille tulevaisuuden asiantuntijoille.
Kesätyöpaikkoja on tarjolla mm rakennus-, sähkö ja elektroniikan- sekä konetekniikan tehtävien parissa Espoon, Tampereen ja Vihdin toimipisteissämme teknisten opintojen loppuvaiheessa oleville opiskelijoille. Osallistut kesän aikana käynnissä oleviin projekteihin ja ympärilläsi tulee olemaan läsnä alan asiantuntijoita, jotka perehdyttävät ja tukevat sinua tehtävissäsi. Meillä työskentely on luonteeltaan vastuullista ja itsenäistä. Kesätyöjakson jälkeen voit myös mahdollisesti jatkaa meillä diplomityöntekijänä.
Toivomme sinulta avointa, reipasta asennetta ja hyvää motivaatiota. Odotamme lisäksi ammattimaista ja aktiivista työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Työssäsi kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Kesätyön kestot ovat pääsääsääntöisesti toukokuusta elokuuhun, tarkempi aloitus sovitaan yhdessä hakuprosessin edetessä.
Heräsikö kysymyksiä? Lisätietoja tehtävistä ja hakuprosessista antaa henkilöstöpäällikkömme Kaisa Åhman, puh. 050 596 7736 kaisaahman@eurofins.fi Jätä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 6.3.2020 tämän linkin kautta.