Kesätyö – Rakennesuunnittelijaharjoittelijoita
Sweco

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2021

Haemme eri puolille Suomea
RAKENNESUUNNITTELIJAHARJOITTELIJOITA

monipuolisiin tehtäviin, jotka räätälöimme kiinnostuksesi ja taustasi mukaan. Kesäharjoittelu on ensimmäinen askel ammattiurallesi ja urapolullesi Swecolla – haluamme sitoutua sinuun ja kehittämiseesi urasi alusta alkaen. Kesätyön jälkeen yhteinen tavoitteemme on, että jatkat uraasi opintojen yhteydessä meillä.   

Rakennesuunnittelun tehtävät ovat uudis- ja korjauskohteissa ja liittyvät talonrakentamiseen, teollisuusrakennuksiin tai siltoihin. Olet osa suunnittelutiimiä, jossa tehtäväsi koostuvat suunnittelu- ja mallinnustehtävistä. Sinulla on myös mahdollisuus päästä tekemään rakennelaskentaa oman osaamisesi puitteissa. Tehtävästä riippuen työskentelet betoni-, teräs- tai puurakenteiden kanssa.

Mutkaton Sweco-porukka 
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. Odotamme, että sinulla on uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen!

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Olemme sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin ja jokavuotisissa kyselyissä kesätyöntekijämme ovat kiittäneet aidosti hyvästä ilmapiiristä ja työtehtävien mielekkyydestä. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan riippumatta kokemusvuosista. Swecolla pääset hyödyntämään omaa osaamistasi ja esihenkilösi sekä työkaverisi tukevat sinua ja ammatillista kasvuasi: sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija. Kesätyöntekijöidemme yleinen tyytyväisyys on korkealla tasolla ja moni jatkaakin meillä tehtävissään kesän jälkeen.

Tutustu tarkemmin swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Olet teekkari tai insinööriopiskelija ja haluat kehittyä rakennesuunnittelualan asiantuntijana. Haluat palavasti kokemusta käytännön projektityöstä ja syventää osaamistasi yhteistyössä kokeneiden ammattilaisten kanssa. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta alan ohjelmistoista, koska valmennamme sinut työssä niihin. Lisäksi, kiinnostus ohjelmointiin sekä VR- tai AR-teknologioihin on plussaa. Työ ei ole sinulle pelkästään työtä – vaan myös viihtymistä hyvässä työyhteisössä, johon annat oman panoksesi.

Hakeminen
Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja opintorekisteriotteesi meille alla olevan hakupainikkeen kautta.  Kesätyöhakumme on avoinna 14.2.2022 asti mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea! Ilmoitathan hakemuksessasi, missä kaupungissa haluaisit työskennellä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1535598
  • Tehtäväalue: Rakennusala, Arkkitehti- ja suunnittelutehtävät, Tekninen suunnittelu
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kemi, Kokkola, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pietarsaari, Porvoo, Rauma, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävistä antaa: Atte Leppänen, puh. 040 5035941 tai atte.leppanen(a)sweco.fi. Tavoitat Aten myös WhatsApp:n kautta.